sobota 19. februára 2005

Som nezaujimavy?

A nedoveryhodny? $$shifty$$Tak som rozmyslal (ano zase som nemohol zaspat $$:-i$$) ze sa ma nikto nepyta na nic z mojho zivota. Kopec mojich "kamaratov" zrejme ani netusi ze mam 2 sestry, alebo kde byvam, pripadne aku mam strednu skolu. Ja som mozno az otravny ako sa kazdeho vypytujem na vsetko, ale to len preto ze zatial co sa mna nikto nic nepyta tak mi ani nikto nic samovolne nehovori.

A tak z ludi taham a taham a nakoniec to vzdy vzdam, lebo iste osoby nech robim cokolvek mi nechcu nic povedat $$:-))$$. Potom sa cuduju ze vyzvedam u inych ludi, ktori by to vediet mohli. Ano som vyzvedac $$;-)$$.

Takze bud mi nikto nic nechce povedat preto lebo to nehovori nikomu, alebo preto lebo si proste mysli ze to vediet nepotrebujem a nikto sa ma na nic nepyta bud preto lebo sa nepyta nikoho alebo proste o mne nic vediet nepotrebuje... a mozno som iba cvok co vela rozmysla $$:-))$$.

4 komentáre:

  1. ano si cvok, ktory nikoho nezaujima a prosim ta uz nic nevyzvedaj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jo jo není nad upřímnost v komentářích,že? :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych řekl, že důvod, proč se tě nikdo neptá na podrobnosti ze tvého života, nebude v tom, že bys byl tak nezajímavý, ale spíš v tom, že všechno řekneš sám, aniž se někdo musí ptát... ;))))

    OdpovedaťOdstrániť