streda 2. februára 2005

Pit ci nepit?

To je otazka...Ked bol Jimi este maly a sprosty $$:-i$$, mohlo mu byt tak 6,7 rokov, stala sa mu velmi nepekna vec. Bol som smadny, tak reku ze sa napijem. Pamatam si to ako keby to bolo vcera... co by vcera, ako dnes $$:-))$$ (a nie je to tym ze som na rovnakej dusevnej urovni $$:-/$$, $$:-i$$). Isiel som do kuchyne, vzal do ruky flasku, o ktorej som bol 100% presvedceny ze je tam malinovka a nalial som si, tak 2 deci.

Pozeram na to ze preco to nebubla, pretoze som predpokladal ze je to sytena malinovka... Ale co, houby tomu rozumiem, napijem sa. Vypil som to takmer cele a zrazu som mal pocit ako keby mi niekto zviazal jazyk spagatom a este ako keby som zjedol asi kilo chilli papriciek $$:-))$$

Nastastie boli sestry doma, tak do mna nahustili chleba aby zmiernil ucinky toho co bolo vo flasi - 90+% ethanol $$;-)$$.

No a mozno aj preto mam doslova odpor voci tvrdemu alkoholu $$;-)$$ Schvalne si skuste dat hlt technickeho alkoholu $$:-))$$

1 komentár:

  1. Ha, teď to prasklo. Ty jsi alkoholik už od šesti let věku ;-) To je pořád řečí o abstinenci, a přitom jsi začal podstatně dřív než kdokoliv z nás... :))

    OdpovedaťOdstrániť