utorok 8. februára 2005

Jimicek blinkal

Na kazdeho jednou dojde $$:-i$$Po mojom nedelnom rozhovore so Svinakom som nieco vyse hodiny nemohol zaspat, takze som spal v podstate az v pondelok. No ale co je horsie - zobudil som sa cca o 7:30, z coho vyplyva ze som spal okolo 7 hodin. Vzhladom na moj priemer 9 hodin je to sakra malo $$;-)$$.

Ale cely pondelok bol v pohode, docital som HP4, pozrel som si par epizod Halo, Halo, jedno CD Spolocenstva prstenov - Extended, ale potom som prisiel na to ze mi aj tak chyba CD3 a ze titulky su totalne na draka, takze bude lepsie si to stiahnut znovu $$:-))$$.

Musim podotknut ze cely den som pil iba vodu $$;-)$$ a niekedy okolo osmej hodiny vecer ma zacala trosku boliet hlavicka, urcite menej ako ked Harryho pali jazva $$:-i$$. O 1/4 na jedenast som isiel spat, ale zase som nemohol zaspat... ked sa mi to ako-tak podarilo, o par hodin, presnejsie o pol stvrtej som bol hore a to uz fak neslo... Ukrutna bolest, taka silna ze som zacinal uvazovat o tom ze slubim Luciferovi cokolvek len nech ma toho zbavi. Asi hodinu som sa to pokusal odohnat prirordnymi silami - otvoril som si okno a nadychal sa cerstveho vzduchu, oplachol som si gesicht studenou vodou ale nic nepomahalo.

Tak som si dal ibuprofen, ale tentokrat sa nedostavil ani typicky placebo efekt, ktory pri poziti podobnych lieciv mavam. Avsak co je horsie bolo mi zle uz aj od zaludku. Tak som zasiel na zachod a klakol som si pred misu ale nic zo mna nevychadzalo, skor sa mi chcelo mocit. Vymocil som sa, ale ked som zo zachodu vyliezal, zrazu si to zaludok rozmyslel a zanovito mi tvrdil ze nieco von ist musi $$:-))$$. Po par pokusoch nieco vyslo, zrejme iba zlc, pretoze od posledneho jedla (od poslednej vecere $$:-))$$ ) to bolo cca 11 hodin.

Ako mavnutim carovneho prutiku bolest z hlavy zmizla a ja som zaspal... zazraky sa deju... Len by ma zaujimalo ze co sa to s tym mojim telom porobilo, kedze podobne problemy som maval vo veku 10-14 rokov povedzme kazdy tyzden a odvtedy velmi zriedkavo...

3 komentáre:

  1. Pocuvaj Jimmy,

    skus sa niekedy najest castejsie ako raz za 11 hodin a skus, aby toho bolo viac pevneho ako tekuteho. Okrem toho skus jedavat pravidelne (to neznamena kazdych 11 hodin) a uvidis, ze uz sa nepoblinkas. Inak, nepravidelna strava je super cesta k zaludocnym vredom, takze ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No veceral som nieco po piatej a tamto bolo nieco po stvrtej rano :DDD neviem ako ty ale ja v noci nejedavam ;-) nie je to zdrave :-) a okrem toho, taketo cosi sa mi stalo po rokoch prvy raz:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. teda.. já jsem si tak zrovna jedla suchou palačinku... a musim říct, že ke konci /když jsem přečetla: vymočil jsem se/ mi začalo docházet, nebo jsem si spíš začala říkat: "ježiš, vždyť je t olehce nechutný.. :-/"
    mno.. ještě že to byl už i konec palačinky :-í :D

    OdpovedaťOdstrániť