utorok 3. mája 2005

Udalosti, komentare

Kam som sa to dostal? $$:-i$$Neviem ci je to stresom (aj ked podla oficialnych vyrokov mojej osoby vyznam tohto slova nepoznam) alebo pocasim (take uzasne pocasie som potreboval ako sol) alebo celkovym ovzdusim a napatou situaciou na blizkom, strednom a dalekom vychode ci zapade, ale jednoznacne sa stracam $$:-))$$.

Kupodivu som zistil, ked som sa po case opat zmeral, ze mam o centak viac. Takze uz nemam 183 ale 184 cm. Divna vec. Co je vsak horsie, mam o kilo menej nez pred tyzdnom a to je o kilo menej nez pred mesiacom, takze koniec koncov mam o 3 kila menej ako po Vianociach. Vtedy som mal cez 62, teraz mam cca 59,5.

Ak vsetko pojde podla planu, poslednu skusku mam 3.6. co by bola ta najsamnajlepsia vec. Horsie je, ze to implikuje skusky 20.5., 23.5. a 24.5.$$8-D$$ Okrem ostatnych. Hm, behom 5 dni 3 skusky, to je rekord $$:-))$$.

Ale co, to by som nebol Jimi, keby som to nezmakol $$;-)$$. Ale pocitajte s tym ze budem este arogantnejsi a namyslenejsi, ak sa mi to riadenim osudu podari $$:-))$$. Ale zase, nejaky opravak by neskodil $$;-)$$.

Este ze na to Slnko sa da spolahnut... prinajmensom najblizsich 5 miliard rokov $$:-)$$.

2 komentáre:

  1. Je to sice mimo, ale líbí se ta zelená na nadpisech a tak.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dikes, to je snad po prvykrat co niekto pochvalil moj design :DDD

    OdpovedaťOdstrániť