štvrtok 19. mája 2005

Blizenci

zakladna charakteristika Ludia narodeni v tomto znameni casto posobia, akoby potrebovali okamzitu pomoc. Krehki, bezbranni... Neschopni? Pozor na nich! Klamu telom // Ale nieeee $$:-i$$ //

Viac ako ktorekolvek ine znamenie si uvedomuju, ze v ich dusi su dve bytosti: dobra aj zla // Keby len dve $$;-)$$ //. Maju radi vyzvy. Dohodnu sa aj s tymi, sk torymi sa dohodnut neda. Je prijemne mat Blizenca za priatela // Aspon niekto to uzna //, dokonca vyhodnejsie, nez ho mat za manzela // Ale toto uz je vysloveny kec $$:-i$$ //. Nikdy vas nenecha zaborenych po krk v problemoch // To treba vyuzivat $$;-)$$ //. Malokedy je mrzuty. Vzdy ma pripravenych za hrst vtipov a historiek // V poslednej dobe mi nejak dochadzaju $$:-))$$ //. Obcas vam s nimi sice polezie na nervy // Obcas? // (velmi rad sa pocuva // oh, yeah $$:-i$$ //), ale vzdy vam zlepsi naladu // Skoda ze si toto nikto neuvedomuje //. Blizenci zvycajne dostanu do daru vysoku inteligenciu. Casto at taku vysoku, ze pouzit ju im sposobi problemy tam, kde od nich vyzaduju hlboke uklony a plytke myslienky // skor by som povedal ze Blizenci su niekedy lenivi ju pouzit $$:-))$$ //. Maju schopnost robit najmenej dve veci naraz. Maju sklony k sebalutosti. Pri ich navaloch cistia stol, palia mosty a vztahy a vtahuju sa do svojej ulity // Ako mama povedala: "Kedy si vycistis ten stol?" $$:-))$$ //.

Prebrate z tyzdennika Moment, bezplatnej prilohy dennika Pravda, 19.5.2005

3 komentáre:

  1. a pak že já jsem líná, když chvíli neblognu.. tu trochu inteligence, co jsem pobrala, ale nejsem líná použít :-P :-i (i když bych asi nemusela, když se to stejně nikdy nevyplatí.. :-/ :-i :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cau ty si tiez blizenec? ja som sa narodil 23.5. vela z toho suhlasi ale ja skor sa dam bait ako niekoho zabavam

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak gratulujem k narodeninam ;-)

    OdpovedaťOdstrániť