sobota 7. mája 2005

Raz sa to prejavit muselo

Vysoka hladina adrenalinu vykompenzovana obrovskym mnozstvom endorfinov ma na mna neblahy vplyv $$;-)$$ Z coho som mal vysoku hladinu adrenalinu krvi viete - z pisomiek. Z coho som mal obrovske mnozstvo endorfinov taktiez viete - z uspesne vykonanych pisomiek.

Vcera ma cely den pobolievala hlava, mozno za to mozu dva vyssie uveden faktory, alebo sa pridal aj alkohol v cistiacom prostriedku ktorym som cistil klavesnicu (teda nie ze by som ho pil, ale tie vypary $$:-i$$), plus nezdrava vyziva... ona ta RC cola tiez nie je bohvieco (aj ked Leňulka tvrdi cosi ine $$:-i$$)... no secteno a podtrzeno, dnes o pol druhej som sa zobudil na to ze nemozem zaspat (pekna blbost, co? $$:-))$$).

Tak som chvilu tak bezradne posedaval (s asi tisickou malych kovacov, co udieraju tisickou malych kladivok do tisicky malych kovadliniek v mojej hlave), skusal som aj otvorit okno a nadychat sa cerstveho vzduchu, hladal som rozne polohy sedenia, statia a lezania ale furt to bolelo jak slak.

Vybral som sa do kuchyne ze si najdem nejaky oblbovak. Hladam, hladam a nenachadzam. Akoze liekov tam mame tolko ze by sme s tym mohli zamorit najmenej celu Strednu Europu a paralen nikde. I vratil som sa spat do svojho roomu a znovu som skusal klasicke metody (cerstvy vzduch + hladanie vhodnej polohy).

Verte alebo neverte, nepomahalo to. Tak som si oplachol gesicht studenou vodou a tiez to nepomohlo. Dokonca som si aj klakol pred zachodovu misu v nadeji ze zo mna cosi vyjde ale zaludok nechcel pustit ani zlc, nie to este nejake nestravene zvysky. Moje dalsie kroky viedli opat do skladiska liekov, kde som po upornom hladani nahmatal nieco kde bolo napisane Ibuprofen. S neskutocnym pocitom stastia som si to nacpal do chrtanu a v nadeji som cakal na vysledok pri otvorenom okne.

Hlava sa mi kotulala raz jednym smerom, potom zas druhym a ked som citil ze uz to zabera, zatvoril som okno a zalahol som. A potom uz mi bolo velmi dobre $$:-))$$.

P.S.:Teoriu mojich milovanych rodicov - totiz ze za to moze kompjuter kategoricky zamietam $$:-i$$

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára