utorok 3. mája 2005

Me & my family

Minulost a sucasnost $$:-))$$Od detstva pocuvam ake strasne hlasky som hadzal ako decko. Tak reku sa s vami podelim.

Takze, ked som mal necely rok, vraj som miloval vodu. A tak som hovorieval "Lula lolu" (akoze "Lucia vodu"). Horsie na tom bolo, ze, ako vravi mama, som bol "deravy chlapec", t.j. co som prijal islo hned von $$:-))$$.

Medzi dalsie moje detske hlasky patri odpoved na otazku sestier "Co mama kupila?" "Čily čily". Aby ste si nemysleli ze sme boli zatazeny na ostre jedla, to znamenalo "štyri syry".

Mojou osobne najoblubenejsou je nasledujuca story:
Ked Betty prechadzala pubertou, tak vyzadovala od vsetkych aby ju nevolali Betka, Beta, ci Beba. Lenze, chcite od dvojrocneho decka aby povedalo "Alžbeta" $$;-)$$. Tak som jej hovoril "Alč-beba". Problem pre moj mozog nastal, ked som isiel oslovit Lucy. to bolo: "Alč... nie Alč, Lula" No proste uz vtedy so mnou bola sranda $$:-))$$.

Normalne ked som si to snazil predstavit vcera vecer, tak som sa musiel usmievat. Ako ten najstastnejsi clovek na svete. Kiez by siel vratit cas $$;-)$$.

Mno (to mno by som mal obmedzit, lebo to Betty volajako lezie na nervy $$:-i$$) ale podme k sucasnosti. To uz cela moja rodina cita moj blog a tak, ked v nedelu citala Betty akurat nejaku pasaz, ktora znela: Este som mu porozpraval ako bolo vcera dobre aj s detailami rozhovorov, ktore sa na internete nepatri zverejnovat, najma ak si to cita vasa sestra, ktora si o vas mysli ze ste slusny clovek $$:-i$$., tak na to reagovala slovami: "To si iste myslel Luciu, lebo ja si o tebe rozhodne nemyslim ze si slusny clovek $$:-))$$".

A ked dospela az k prispevku o honeni termoclanku, tak som sa zhrozil "Pre boha, to co citas? To uz o mne stratis uplne vsetky iluzie" "Nemaj strach, tie som stratila uz davno" $$:-))$$.

No a vzdy ma dostanu vyroky mojej mamy a druhej sestry - Lucy: "Nebyt internetu tak o tebe nic neviem" $$:-))$$. Aspon mi robia navstevnost $$:-i$$.

6 komentárov:

  1. nejvíc návštěvnosti ti dělá moje absence čtečky :P :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hlavne kvoli tvojej averzii voci FireFoxu... mimochodom nepodlozenej averzii :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tobě možná přijde nepodložená ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ja neviem, tyra tvorca FF svojho psa, alebo co? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. proti proudu..postoupíme..o sta kilo-me-trůůůů ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No ale paradoxne FF je prave proti proudu :DDD IE je ten proud ;-) Preto je to nepodlozene :-)

    OdpovedaťOdstrániť