pondelok 25. apríla 2005

Ti špatní - prolog

Napad, ktory pride raz za zivot $$:-)$$Su to uz takmer 3 roky, co som zacal pisat moju prvu a (dosial) poslednu knihu. Jej nazov znie: "James Shofire, skutocne neskutocny pribeh" a ide o sci-fi parodiu. Za necely rok som napisal 30 stran A4 a odvtedy to lezi len tak...

Je to takmer rok co som zacal pisat poviedky na namete SG. Nech som zacal pisat cokolvek, vyklula sa z toho parodia. Ale ved to ti stastnejsi z vas poculi v (NE)Pozvani a Povyseni.

Par mesiacov, asi 9, dozadu mi prisiel na um jeden napad. Totiz clovek s nickom Skoky chcel nejaky namet na poviedku. Tak som mu ho poskytol, napadov som mal vzdy kopec, problemy som mal s realizaciou. Netrufal som si to napisat, lebo som sa bal ze by sa to zvrhlo v parodiu... a to by bola skoda. S parodiami som mal aky-taky uspech, ludia to aj obcas citali, mozno zo zotrvacnosti, alebo tam bolo par dobrych vtipov na ktorych sa dalo zasmiat.

Avsak, ked som nedavno dopisal Galakticku Olympiadu (14 dielnu sagu $$;-)$$), moje posledne parodicke dielo, rozhodol som sa tento bozi napad, ktory mi v hlave kvasil 3/4 roka vytiahnut na svetlo sveta. A tak vznikla prva kapitola poviedky Ti špatní na ktoru boli prekvapivo dobre ohlasy. Pokracoval som, a cez male krizy som sa dopracoval az do tak uspesneho konca, ze ludia chcu pokracovanie a nevahaju uvazovat nad tretou seriou, ked som este nezacal pisat tu druhu... teraz vam predstavim zopar reakcii:

Petroit:
Musím říct,že to je výborné.Chválím tě :-)
Stejně dobrý díl jako minule se stejně napínavám koncem jako minule-JEN TAK DÁL ;-)
Jo musím říct,že to bylo supr.Ta bitva byla udělaná dobře.


Kitikara:
Wow. Je to dost dobrý.

Casie:
Jimi:TO JENAJLEPSIA CAST!JIMI,TO S TYM THOROM SI DOBRE VYMYSLEL!!!

Thomash:
Bylo to hustý!! sice trochu místy i nesrozumitelný a minulý díly byly asi trochu propracovanější, ale pořád to byla bomba!!!

Nebudem sa viac vychvalovat, ved si to coskoro precitate sami $$:-))$$ Mozem len povedat ze som netusil ze ten napad je az tak dobry a ze sa mi ho podari nejak kvalitne spracovat... ale dvojka bude prepadak $$:-i$$.

Mimochodom tu poviedku som uverejnil celu na gateblogu $$;-)$$

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára