sobota 2. apríla 2005

Double Trip

Tam, spat, inam a zase spat $$:-))$$ Kedze dnes som sa mal ucit a robit zadania, na vsetko som sa vykaslal a isiel som sa bicyklovat $$:-))$$. Skocil som na uz doverne znamu hradzu, na koniec a zase domov, v kuse.

Pre lepsiu imaginaciu, som vyrobil aj toto. To cervene je akoze trasa ktorou chodievam $$;-)$$, takze ak niekde v blizkosti tejto cervenej ciary uvidite take nieco modre na modrom bicykli s modrou prilbou, tak som to ja $$:-))$$. Dalo to 44,38km, co je v celku slusne.

Potom som sa naobedoval a rozmyslam: pojdem znovu? Az som dorozmyslal ze pojdem znovu. Tak som siel znovu. Tentokrat nie na hradzu, ale na druhu stranu, po dedinkach. Most pri Bratislave, Malinovo, Zalesie & so on.

Povodne som mal v plane ist az do Senca, lenze po vyjazde z Ivanky pri Dunaji, kde bola tabula Senec - 12km, som plan zmenil a isiel som do Bernolakova. Fakt ze mini-town, velky asi ako nase sidlisko, a ja sa tam normalne ze stratim. Zla vec. Ale ked som zhliadol hlavny oporny bod - Televiznu vezu, tak som to stocil zase na Blavu a uz sa islo.

Takze celkove dnesne statistiky - 90,28km za 4:26:24, co nam dava peknu priemernu rychlost 20,33km/h. Celkove plnenie planu - 3,69%. V sedle som uz sedel takmer 20 hodin, celkova priemerna rychlost cini 18,91km/h.

O rok sa prihlasim do sutaze IronMan $$:-i$$, $$:-))$$.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára