štvrtok 6. januára 2005

Futurama

Oplati sa vidiet $$shifty$$Musim potupne uznat, ze zase raz mala $$ZuSka$$ pravdu $$;-)$$.

Futurama je serial, ktory sa skutocne oplati vidiet, nech to stoji, co to stoji. Pochadza od tvorcov Simpsonovcov ale Simpsonovci (nech sa na mna nikto nehneva) sa mozu, jemne povedane, schovat $$:-))$$

Uzasne na Futurame je, ze 30 rocneho mladika z konca 20. storocia, 149 rocneho vedca z Futuramovskej sucasnosti (roku 3000) a dokonca aj krabieho doktora dabuje jeden a ten isty clovek, 50tnik $$8-D$$.

Do jednookej mimozemstanky Leely sa zamiluje nejeden vyznavac kyklopizmu, ale mozno aj niekto zdanlivo normalny $$;-)$$. Okrem jedneho oka ma skutocne vsetko $$shifty$$.

Jedina chyba Futuramy je, ze ma len 72 epizod a dalsie sa nechystaju... kto vie preco... No, musim priznat ze zatial som videl iba prvu a polovicu druhej serie, takze nemozem posudit kvalitu dalsich epizod $$:-)$$.

4 komentáre:

  1. jj, futurama je fakt hustá:)))
    tady je link na český fandovský stránky
    http://ssfuturama.wz.cz/home.php?cz

    a tady je petice za pokračování na dalších dílech;)
    http://www.petitiononline.com/bbf_2004/petition.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ehm "futurama" není to to rostliný máslo co maj v Glóbusu? :-í Lidi neblázněte a šupito presto přesedlejte na něco takovýhleho: Stargate Atlantis, Stargate SG-1, StarTrek (all), Battlestar Galactica, Andromeda... :))) Takový výběr a vy koukáte na máslo.... :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja videla vsechny a ne jednou :) a zda se mi ze nektery dily z tec poslednic rad jsou uplne nejlepsi

    OdpovedaťOdstrániť