streda 12. októbra 2005

Vyholeni a ci Velka Sestra?

Jasne vedie SuperStar!Tak toto je druha a snad aj nadlho posledna z (ne)interaktivnych stried na Dupiho zelanie. Na buduce sa posnazim vyrobit anketu a pripravit nejake popularne temy $$;-)$$. Jedneho dna, nie dlho po tom co ma opruzoval s recenziou NetLimitera, ma Dupi poziadal aby som napisal nejaky ten kec o fenomene reality-show. No ono to bolo cele trochu inak, ale to je fuk. Cele to zacalo jedneho oktobroveho dna roku 2004, ked nam Slovenska Televizia a ujo Rybnicek (to akoze riaditel) priniesli tolko slubovanu SuperStar. Vraj Reality-Show. Mal som obavy, ci to bude mat uspech. Ale chytilo ma to. Nie, vlastne nechytilo. Mna to doslova pohltilo. Hudbu milujem, najma pop, a tak som si SuperStar zamiloval. Televizie potrebovali pritvrdit a paralelne s Ceskou Republikou sme rozbehli Velkeho Brata a Vyvolenych. A rovnako ako v CR aj u nas maju Vyvoleni znacne vacsiu popularitu, hlavne kvoli nezvladnutej organizacii zo strany Markizy. JOJka ma totiz o dost mensiu priemernu sledovanost (v sucasnosti sa prevazne vdaka VV pohybuje na urovni 20%, zatial co Markiza aj napriek BB plava na priblizne 30%-nej urovni) ale obe reality-show maju priblizne rovnake ratingy. Ja pozeravam Vyvolenych a nebojim sa to povedat nahlas. Ale napriklad takych Mojsejovcov som nenavidel. Preco VV a nie BB? BB preto nie lebo je tam Vilo Rozboril a Zuzana Belohorcova, ktori mi vyslovene piju krv. A kvalita obrazu a zvuku je na urovni live prenosov z koncertov Beatles (tym nechcem urazit Beatles $$:-))$$). Inak som to zacal pozerat iba preto, lebo som nemal internet a nudil som sa... a zapacilo sa mi to... aj tak sa vsak tesim na SuperStar 2, lebo tomu sa nevyrovnaju ani Vyholeni ani Velka Sestra $$;-)$$

8 komentárov:

  1. no LOL jimi :). VV aj BB su reality show, to je fakt. Co som pozeral jeden diel z VV aj s BB, tak BB je jednoznacne vtipnejsi, zabavnejsi a ziju vo vile ludia, ktori maju milionkrat vacsiu slovnu zasobu ako typci a slepice z VV. Stale tam trepu dokola...blablabla, ved je to hra, na to sme sem prisli. Uroven komunikacie je uboha, a este raz sa opakujem, slovna zasoba na bode mrazu. Taaaaak a tu mas moj kec. Tesim sa co mi napises :))) Ale vsetko okrem slova PO**DA a NER*ES.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jaaaaj a PS:
    superstar 1 som zacal pozerad asi 12 poslednych dielov a boli celkom nice. Btw, Sindlerka mala navrh. Sice ked spievala, stala ako stlp, ale hlas mala naozaj lepsi. Ale aj tak je pre mna jedina superstar Paulinka zo Stiavnice :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pozri, inteligentnych ludi vidim v reale, v TV chcem nieco co ma pobavi... keby som chcel inteligentne reci tak si zapnem Spektrum... v reality-show ide praveze o nieco co nemas normalne, o nieco extra...

    K tej Sindlerke... to je sutaz o SuperStar nie o najlepsi hlas a Martine bohuzial k titulu SuperStar chybali iste veci ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hm.... neslo o pluca alebo "pre niektorych krasu" ale celkovo som vedel posudit, ze na to ma. Toto nieje, ze jej fandim, lebo byva kusok odo mna, alebo ze ma cecky od nevidim po nevidim. Naozaj na to mala...neva.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no,reality sou si kuknem ked idu v telke...kedze nic ine teraz ani nechodi neostava mi nic ine..jedine komp a net..ale ked uz kukam tak vyvolenych, neviem ale BB mi pripadaju dost divny.od prvej chvile mi pripadali..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dupi: Ved ja nevravim ze by Martina bola spata, alebo ze by nevedela spievat. Ona sa nevie chovat, je strojena a nie je prirodzena... tot moj nazor ;-)

    Zuzi: Spravne, spravne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jimi >>> To je fakt, ze je trosku decko :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. najlepšia vec na reality show je jak nikto nepozerá a každý vie čo sa tam deje. Inak brácho reality Big Sister máš aj doma, dokonca dvakrát

    OdpovedaťOdstrániť