štvrtok 6. októbra 2005

Dedinky, hlasky, pomenovania...

...a ine hefty.Ako som avizoval minule, s temou Dediniek som este neskoncil. Tentokrat som si prevas pripravil suhrn hlasok z tychto 11 dni plnych srandy. Obavam sa, ze ludia co sa Dediniek nezucastnili budu mat z tohoto blognutia velke gulickove, ale my, dedinkari si to uzijeme $$:-))$$. Mojim najoblubenejsim pomenovanim, asi to tusite, je nepochybne Trojka™ $$:-))$$. T.j. Ivka, Janco a Ja. Preco trojka? Lebo sme traja. Boli sme v izbe cislo tri. A vsetci mame (aspon sme mali) Nokiu 3310 $$:-))$$. Podme hned na to dalsie: "Co robi toto? Zodak..." "...zomres." "Kajo, healuj!" "Healing berry" "Poison berry" "Mufty" s cim suvisi "Big Mufty, Medium Mufty, Small Mufty" "Neries, ked nevies" "Je*atko" (toto som sem vazne musel dat $$:-))$$) "No blbeeeee" "No nechcel by sooom" "Special ability/disability" "Podme si zahrat Croissant" "Camember" "Carcassone...." Tak vazeni, to je vsetko na co som si spomenul... ja som vedel, ze si to mam pisat $$:-))$$ Ak si na nieco spomeniete, tak to hodte to kecov $$;-)$$ (aj ked sme chodia vlastne len traja moji spoludedinkari $$:-.$$)

5 komentárov:

  1. Boze Jimi.....ty vzdy nejako zmenis vzhlad stranky a musim povedat, ze vszdy k horsiemu.
    Ale je pravda, kebyze to spravis k lepsiemu tak by si to asi nebol ty.....KOKSO...SRTASNE TO VYZERA....
    Co sa tyka kecov...pohoda...nic viac ma nenapadlo..sorry

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi konstruktivna kritika :D

    ale mne sa to takto paci... vlastne este to nie je uplne to co by som chcel... ale myslim si, ze je to prehladne, netaha to oci, je to dost kontrastne... co viac mozes chciet? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pohoda, zpohodena pohoda, DOP*****Y, zapohodena pohoda, pohodisko, kokot, ja to slovo neznasam. JE uplne onicom, nic nevystije, ak kecaju 2 ludia medzi sebou, a jeden povie pohoda, tym konci dialog. To je to iste, ako chod do pi*e, nestaraj sa. Je to uplny odpalovak pre druheho. Ak sa ta opyta niekto na nazor, povies mu pohoda a posles ho tym do riti. Sory janci, ale mierim presne na teba. Jednoducho to slovo si zacinal tak casto vraviet (dokona aj pisat), ze v kazdej vete ho pouzijes. Neni to ono, pocuvat stale to iste dokola.
    Inac jimi, kecy su dost dobre, hlavne BERRY a healuj a letny hit .... ZODAC :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dupi: To chce klud a nohy v teple... a pohodaaaaa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pohoda je super slovo, aj ja často používam, akože nič sa nedeje, je to dobré... proste pozitívne slovo - pohoda

    OdpovedaťOdstrániť