sobota 1. októbra 2005

Dedinky, den jedenasty - posledny

A o rok snad prideme znovu!Aj ked som z Dediniek doma viac nez dva mesiace, pocas ktorych som so sebou zil v dobrom i zlom, ku zapisku o poslednom dni sa dostavam az teraz. Dovodom zdrzania bola absencia poznamok a taktiez absencia fotiek. Ked sa ku mne vcera dostali fotky, zistil som z nich ze som z nich vlastne nic nezistil $$:-))$$. A tak, aj ked moja pamat je niekedy obdivuhodna, bude tento prispevok velmi riedky $$:-))$$. Vlastne doobeda sme iba upratovali chatu, aby bola pouzitelna aj pre dalsich najomcov, potom sme si sli sadnut do krcmy, ci bufetu, ci co za stanok to tam je a potom sme uz len cakali na vlak. Na vlakovom nastupisti, ak sa tak da ta zrucanina nazvat, bolo plno romskych spoluobcanov, ze mal clovek aj strach sa trochu vzdialit od svojich veci $$:-))$$. Napokon vlacik prisiel, my sme nastupili a dokonca sme aj nasli kupe, kde bola iba jedna tetuska tak sme sa tam zlozili. Bol to sice vozen pre matky s detmi, ale ziadne matky, ba ani deti sa tam nevyskytovali. Po case sme vybalili chlebiky, ktore boli doobeda pracne vytvorene a zacali sme ich do seba tlacit. Ked ona tetuska odchadzala, tak medzi dverami utrusila velmi veselu poznamku "Ste ockovani proti Hepatitide C?" ja som na to utrusil, ze ja som proti Becku a ona ze to mozem po inych pit z flase, what a discover! $$8-D$$. Ale inak mala pravdu v tom, ze vzhladom na to, ze ake individua sa v tamtom okoli vyskytuju je ta zltacka dost pravdepodobna. Avsak uz su to dva mesiace a nic sa nam nestalo $$:-))$$. Potom prisla mamicka, otecko a deticky, takze sme slusne uvolnili fleky a zdrziavali sme sa na chodbe. Ivku napadlo, ze by sme si mohli zahrat slovny futbal na urcitu temu. Co myslite aka tema to bola? Ako keby sme boli pubertaci... ze sex... boze $$:-))$$. Potom niekde vo Zvolene sa vlak trochu vyprazdnil, pridali dalsie vagony a my sme sa niekde uvelebili, pri slecne co cestovala z Gospeloveho festivalu. Jakub s nou trochu pokecal, my ostatni sme postupne dorazali Whiskey s kofolou, v com nam uspesne pomahala hra zvana "tlapkana". Nebudem vam vysvetlovat pravidla, lebo to aj tak nepochopite $$:-i$$. No dosli sme pekne az do Bratislavy, plny zazitkov, plny leta, plny whiskey $$:-i$$. Fotecky: - Aha, co som mal v nose. - Hmm, pockaj a co tam mam ja? - Kuk, ja som bakalarka. - bumbi, bumbi, mnamka - Fuj, uz to nemozem ani vidiet, daj to prec Ja chcem ist znovuuuu $$:-(($$, $$:-))$$

5 komentárov:

  1. teda koukám, že jsem s blognutím, které mělo být před měsícem hotové, přišla ještě poměrně včas :-i :DD
    vtipný fota ;DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jimi hovorí, že ste šmejdi, lebo nepíšete žiadne kecy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kokso, DOST neskoro pises o poslednom dni, ale inac pohoda..mozno o rok budes pisat neskor a o rok nato este neskor az nakoniec budes pisat o poslednom dni den pred odchodom na dalsie dedinky.
    Stoho vyplyva, ze uz nebudes smutny

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ivka tam ma teda poriadnu fotku :-D Este si zabudol spomenut to decko so zakakanym zadkom,ktore sa nieslo okolo...Takuto pikosku tam nedas...no jimi,jimi mas ty ale pamat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Onlinka: diky ;-)

    segra: joj, keby si si ty nevymyslala :-))

    Janco: Myslis ze na Dedinky budeme chodit do sesdesiatky? :D

    Zuzu: Tak to decko si teda fakt nepamatam :D

    OdpovedaťOdstrániť