nedeľa 16. októbra 2005

Kto ma novsie prsia?

Aj o neprijemnej skusenosti.Vcera sme sa opat s kamaratmi stretli pri malom posedeni (a popijani $$:-i$$) v krcme. Podelili sme sa o nove zazitky, o skusenosti s bakalarskymi projektami, niektori o cigarety, ze Dupi $$:-i$$. V podniku, kde sme boli (nazov furt zabudam...), bezi televizor s hudobnymi klipmi. Zrazu sa tam objavili take fajne huslistky, pricom Janco skonstatoval ze tam je trochu silikonu. "Ano, maju silikonove husle" odvetil som. Potom sa v telkaci objavila Cher, na co som skonstatoval ze teraz je tam este viac silikonu. Postupnou diskusiou sme dospeli az do stadia, ze som zhodnotil ze Cher ma asi mladsie prsia ako tie huslistky $$:-))$$. Po par hodinkach a po troch varenych vinkach som sa pobral domov, pustil som svoju novu hracku (to akoze ten mp3 prehravac, co vsade so sebou taham, dokonca aj na zachod) a pokojne som si kracal ulicou. Zrazu na mna vykrikol jeden typek "Co si zacinas? $$:-//$$", nereagoval som, lebo som si myslel ze je len trochu ozraty a necha ma na pokoji. Ako vsak prechadzal okolo mna, zrazu som perifernym videnim zaregistroval, ze zastal a ze sa napriahol nohou. Len tak tak som uhol, ze som nedostal do zubov, ale len do ramena. Moc som si neuvedomoval ze co sa prave stalo, ani som sa neobzeral dozadu, radsej som isiel dalej svojim smerom. Az neskor mi doslo, ze co sa prave stalo. Bol som dost v soku a bol som rad, ze som vyviazol so zdravou kozou $$:-)$$. Alkohol je svina $$;-)$$.

4 komentáre:

  1. Jimi, skoro si zase navštívil svojho kamoša na plastickej chirurgii. Musíš viac posilovať, aby sa do teba nepúšťali všelijakí podnapití týpkovia.
    BTW pravé sú vždy lepšie!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no jo jimi, tvoja segra ma pravdu (v oboch veciach ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to je fakt sila...alkohol je svina,to mas pravdu, hlavne pre takych ludi ako bol ten typek...a jasne,ze prave su the best!!!! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tomu ver, ze ten typek bol dobry blbec. Na druhu stranu bud rad, ze si cely :).
    A co sa tyka prs...SAMOZREJME, ZE PRAVE SU UPLNE BEST. Nebudem sa dalej rozpisovat, bo si ste si o mne zacali nieco mysliet :)

    OdpovedaťOdstrániť