pondelok 24. októbra 2005

Menší apdejtík

len keby tie weby furt nepadali...Uz je to takmer rok co som dokoncil svoju sucasnu webpejdz a som s nou nadmieru spokojny. Avsak, zmena je lajf a tuto na blogu som sa zacal zaucat do tajov CSS, tak som sa rozhodol ju postupne trosicku apdejtnut. Zacal som od najpouzivanejsej sekcie - links, pretoze tam mam vsetky svoje oblubene weby na ktore chodim. Aj ked je pravda ze na vacsinu z nich mam RSS kanal... Dnes som to dokoncil, teda az na zive.cz, lebo doobeda mi nejako neslo, tak som to nemohol skrínšotnúť a teraz pre zmenu nefici FTP na wz.cz. A toto je moja vykonana praca: Linky, ak mate pomalsi net musice sekundicku pockat s myskou nad obrazkom a potom to bude fungovat $$;-)$$. A inak som si vybavil plavaci preukaz do nasej skolskej plavarne, aby som si zaplaval a nestalo ma to majland $$:-))$$.

5 komentárov:

  1. nemas to nejak posunuty? ze ja tam mam napis kartinki u ss libimseti....resp tam nemas Funny.sk, takze je to vsechno souply :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hm... no mne sa to zobrazuje dobre, tak neviem... a ze som sa s tym pekne nasrandoval kym to fungovalo... skus to refreshnut :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No vidíš, a už abys zase předělával screenshot na Incika... :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hm, tak ZuSka mala opat raz pravdu, akurat ze FireFox mi to zobrazoval dobre aj ked tam bola chyba (a potom, ze ktory browser sucks a ktory rocks :-i)

    Staon: Mozem ho bozat :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 4Jimi: ten muj rox a ten tvuj sux? :-i

    OdpovedaťOdstrániť