štvrtok 29. septembra 2005

Prednasky a ci rozpravky na dobru noc?

Ono je to vlastne o tom istom...Dnesok, t.j. stvrtok 29.9.2005 bol takym malym zatazkavacim testom. Testom ci zvladneme prednasky. Hned z rana na nas zautocil Prof. Ing. Jurisica Csc. (tie tituly len hadam) a jeho prepracovana Robotika. Akoze sef jednej z nasich dvoch katedier. Strasny typek. Same skratky pouziva... somar aby sa v tom vyznal. Dokonca ani ja, majster skratiek som nedokazal dekodovat vsetky spravne. A text cita iba raz, ved naco to opakovat... $$:-))$$. Po umornych 150tich minutach Robotiky (na ktorej som sa dozvedel... ani neviem co som sa dozvedel, zrejme nic extra dolezite) nasledovalo 150 minut DP (ani toto neviem co je vlastne za skratku) s Ing. Miklovicovou PhD. Tak to bolo tiez asi o tom, ze ked sa ma Viktor opytal nieco k teme tak som iba odpovedal: "Ja neviem, ja ju nevnimam." Takze ked uz som bol dostatocne vymlety Robotikou a DPckom nastala dvojhodinova pauza, pocas ktorej som si umorne hladal nejake jedlo, totiz bagety neboli a Papagaj mi moc nevoni (uz len ten nazov pre bufet, ze Papagaj... sialeni to ludia). Ale tak nieco sa naslo, nieco sa zjedlo a potom sme si dali s Viktorom ping-pong. Pocas pinkania sme vymysleli prilohu k nasmu skolskemu casopisu nazvanemu Oko s nazvom Bulva. Musim sa priznat ze nazov vymyslel Viktor. V tejto prilohe by sa objavovali spravy typu Novy Cas / Blesk. To vam bola fakt sranda $$:-))$$. Nasledne sme sa presunuli spat do nasej znamej a celkovo medzi automatizermi velmi oblubenej CD150tky, kde sme usilovne cakali na prednasku z DASR (databazy cosi cosi cosi). Velmi ma prekvapilo ze sa tam objavila Ing. Flochova prezyvana tiez Floch Floch. To sa vsak okamzite vysvetlilo, ked nam povedala ze len zaskakuje za kolegynu. Musim povedat, ze aj napriek jej snahe vsetko nepodstatne preskakovat mi hlava upadala do komy spolu s celym telom. Ale kedze nas ma vlastne rada tak skoncila skor a ja som mohol opat prezit jednu z hroz modernej doby - cestu prostriedkami MHD $$:-))$$.

5 komentárov:

  1. A na co si v tej skole vobec bol???vsak si tie prednaskylen prekomatoval.... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já jsem měla tuhle opačnej problém v účetnictví.. učitelka několikrát opakuje jednu a tu samou větu, až jsem si jednou myslela, že to je zase něco novýho jsem se ze sebe rychle zmateně vykoktala: "Co, co bylo to předtím?", načež mi to, co jsem už měla zapsané zopakovala ještě třikrát :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzu: No to je obranny mechanismus mojho organizmu... inak by som sa asi zblaznil od nudy... ze ja blazon som si rozbil ten mp3 prehravac :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neřídíš ty se heslem "ať vstávám, kdy vstávám, probouzím se v jedenáct?" Když vezmu předchozí články, které vyjadřovali tvou nechuť ke vstávání, tak si jsem skoro jistý, že to nebylo nudou, ale jednoduše tím, že jsi pořád ještě spal... ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. OMG jimi, bagety su aspon tyzden stare, a tu zelen na mase maskuju len kapustou...Papagtaj je celkem nice (kedze som pouzil oba bufety, tak viem, neee :). Papapgaj, maju aj teple (vyprazany syr, gulas) aj sudene jedla (parizaaaaak :)))). A prednasky? hh, sila. My mame tiez prednasky typu kapor, hodinar, superman a pod :)))

    OdpovedaťOdstrániť