nedeľa 18. septembra 2005

9 stupnov

Obohacovanie Slovenskeho jazykaIste sa vam niekedy stalo nieco co bolo tak strasne dobre ze to bolo lepsie ako najlepsie. Alebo ste videli nieco take velke ze to bolo vacsie ako najvacsie. Niekolko mladych ludi zacalo znenazdajky pouzivat dalsie stupne, konkretne jeden velmi oblubeny - "najsam...". Taktiez pozname vsetci slovne spojenie "najviac". A ja som to spojil... raz, ked som nemohol spat, som tak rozmyslal a vymyslel som dalsich 6 stupnov. Demonstracny priklad bude pridavne meno "dobré" Takze: 1. Dobré 2. Lepšie 3. Viaclepšie 4. Najlepšie 5. Viacnajlepšie 6. Najviacnajlepšie 7. Najsamviaclepšie 8. Najsamnajviaclepšie 9. Najsamnajviacnajlepšie A povedmze si rovno ze som sa fakt zblaznil $$:-))$$. (Ale inak som najsamnajviac v poriadku $$:P$$)

6 komentárov:

  1. jen doufám, že to nehodláš protlačit do školních osnov slovenského jazyka :.)) úplně stačej tři stupně na nasolení 5 z písemky :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ty vazne potrebujes nejaku zabavku..lebo tolko volneho casu ti fakt lezie na mozog a potom vymyslas taketo kraviny :-)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teeeda, clovek sa snazi robit nieco pre svojich bliznych a oni jeho snahu zadupu do zeme... to si zapamatam :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 4Jimi:radsi si to napis, skleroza je previt :-i :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kokso to co......dalsie veci sa mam ucit....srtasne....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JIMI, tak zaciatkom si ma dostal :D Asi tvoj najlepsi blog :D ... Davam za ti 10x 1...
    btw, koldo to asi zacal pouzivat, ale oka ;)
    presne ako janco. Slovencinu sme mali pred 4 rokmi...

    OdpovedaťOdstrániť