nedeľa 19. júna 2005

Vojka Trip & Monica's Leaving Party, part two

Kupanie & PizzaVcera bola Part One. A tam kde skoncila, dnes pokracujem.

Dobehli sme na kompu a o par okamihov uz sme sa plavili krizom cez Dunaj. Kompa isla nielen kvoli prudu ale aj kvoli vetru dost nasikmo. Clovek by si najprv pomyslel ze pojde do Cunova... ale ona potvora len do Vojky.

Vdaka Dupiho genialnemu napadu ideme omrknut jazero, kde planujeme v lete stanovacku. Je dooost velke a ako ho tak obchadzame a vyhybame sa jamam a vacsim kamenom, sa Dupi pekne vyseka. Na takmer rovnej polnej ceste. Kirso, ktory medzitym pozorval akehosi zvera (pravdepodobne zabu) pribieha so slovami: "Zase som nieco zmeskal?"

Ked uz sme pri jazere, v ktorom je vsak pas vodnych rias, Kirso uvazuje nad tym ci pojde do vody aj ked nema plavky. Kedze som ho tak trochu orosil vodou, viac-menej nema na vyber. V boxerkach vbieha do osviezujucej vody. Zuzka aj napriek naliehaniu okolia odmieta vliezt do vody v podprsenke a tangach... skoda $$:-i$$. Opat vycita Kirsovi ze jej povedal aby si nebrala plavky... on opat odmieta priznat zodpovednost.

Napriek riasam je tam uzasne. Stanovacka musi byt co najskor. Je to tu taky maly raj... chalani si davaju pivco a do hlav tlacime keksiky o ktore sa s nami podelil Dupi. Ako raz napisal moj kamarat Andy, fetujeme pohodu.

Kedze sa Monikina rozluckova party blizi a my sme cca 35 az 40 km od domu, odchadzame od jazera. Ako tak odchadzame, predhaname sa v tom ze kto ma na tachometri kolko kilometrov. Zazneju tri cifry okolo 50km na co Zuzka zahlasi: "Devat a pol mile" $$:-))$$.

Nasleduje umorna cesta okolo noveho koryta Dunaja, ktora skutocne posobi velmi depresivne, pretoze clovek maka ako blazon a ledva sa hybe vpred. Navyse nie je vidiet nijaky zachytny bod, iba obrovsku zakrutu, ktora konci niekde v nedohladne. Jedinym svetlym bodom je vysielac na Kamziku, ktory je vzdialeny asi tak 40km. Rychlost vetra odhadujeme na 40 az 50km/h.

Ked takto prejdeme okolo 8 az 10 kilometrov, ja s Kirsom sa rozhodneme ze ideme dopredu objednat pizzu a kofolu. Zuzu ma toho fakt plne zuby a kazdu chvilu vyzaduje prestavku. Niet sa co divit, pretoze prave prekonava svoj vzdialenostny rekord a vidina domova je velmi mlhava.

Po tom co som sa zviezol v Kirsovom zavese vychutnavam chladenu kofolku v pizzerii u Mareka. Svate miesto. Kym pride Dupi so Zuzkou moja kofola je takmer dopita. Deficit tekutin vyrovnany. Monikina party prave zacina.

Ked nam donesu pizzu, chalani dostanu super napad poslat Monike provokacnu MMSku s este provokacnejsim textom. A tak sa fotime nad rozvoniavajucou pizzou a vymyslame text, v ktorom sa objavuju hlasky ako: "Taku pizzu v Edinburghu nemaju."

Aj ked sa nam vobec nechce, pretoze sme najedeny a prijemne vykvaseny a Monika napisala ze bude tiez meskat, musime vyrazit. Ja so Zuzkou ideme ako predvoj, pretoze Dupi sa musi zdrzat na zachode. Zuzka je pripravena vyuzit kazdu prilezitost na zastavenie, ale ziadnu prilezitost jej nedavam.

// Tretie pokracovanie snad zajtra $$:-)$$ //

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára