streda 1. júna 2005

Down with love

To musite vidietPokusim sa o taku moju klasicku kvazi mini recenziu $$:-i$$
Nebudu tu ziadne screenshoty, ako to robievaju iny obyvatelia tejto planety $$:-i$$, za prve preto, lebo neviem vybrat tie spravne momenty a za druhe preto, lebo sa mi nechce $$;-)$$.

Tento film, inak prelozeny ako Kaslem na lasku, ma uz nejaky ten rok, ale az teraz som sa k nemu dostal. Uz davno som si ho chcel pozriet, uz len preto ze tam hra Renne Zellweger $$:-i$$, a vdaka tomu ze som raz smejdil v DC fileliste Onlinky som si ho napokon stiahol.

Necakal som ze by to bolo nieco extra, ale ten film ma skutocne prekvapil. Obsahuje uzasne slovne hracky, vdaka tomu ze hlavny hrdina sa vola Catcher (Catch - chytit), pripadne casopis v ktorom pracuje je Know (co sa vyslovuje rovnako ako nie, pripadne ako teraz).

Dokonca Renee ma vo filme priblizne trojminutovy monolog... teda naucit sa take mnozstvo textu by dalo zabrat aj mne a ze mam nejaku pamat $$:-i$$, $$:-))$$.

Jednoznacne su tam dost velke prekvapenia a hromada deja, takze detaily som moc nesledoval, mal som co robit aby som cital titulky a popritom sledoval tie ich neprelozitelne hlasky.

Podstatne je, ze ak chcete vidiet Renee Zellweger ako brunetu, blondynu a cervenovlasku a zaroven Ewana McGregora v ruzovej koseli - pozrite si Down With Love $$yes$$.

5 komentárov:

  1. screenshoty jsou super,ona je Renee mel by sis precist knizku,ta stoji za to :P :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja viem ze je Renee, ved druhykrat to tam mam dobre :-) Furt sa mi tam plietlo to druhe n, damn :-))
    A nepovies mi, ze kde by som tu knizku zohnal? :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  3. doufám že tě to slovo moc nevyděsí,ale co takhle knihovna ? 8-D :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ak narazas na to ze necitam knizky, tak to nie je pravda :-) Ja citam knihy a rad, lenze ist do kniznice, zaregistrovat sa tam, pozicat si knihu, precitat ju, vratit ju... je toho proste moc :-) a tak citam len to co je dostupne :-)

    Btw hovori tebe nieco pojem noviny? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť