nedeľa 5. júna 2005

Kto je jasny vitaz sutaze Kanec za milion?

No predsa Dumbledore!Ako to uz byva, aj tento vikend som bol vyhnany do teplych krajin. Spolu s celou rodinkou, na oddychove dva dni prec z velkomesta.

Celym vikendom sa niesla hlaska z nasej oblubenej relacie SOS, ktora bezi pravidelne kazdy pondelok o 21:05 na STV1. Hlaska znela "Do, ja?" "Ne! Ja, ne?!". Povodne som sem chcel hodit linku na zvukovy zaznam z relacie, ale kedze v tej relacii to napokon bolo uplne inak, tak som to radsej nahral svojpomocne (vypocut si to mozete TU). Ukazalo sa byt velmi zabavne pouzivat to v takmer kazdej situacii $$:-))$$. Ked som si teraz doma vypocul original tu scenku tak to az take vtipne nebolo $$:-))$$.

Cely piatok poobede a sobotu doobeda som sa vyhrieval na slniecku, ako volajaky had $$:-i$$. Lehatko, slnko, mierny vetrik, radio... uplna idylka $$;-)$$. To je to, co ma na vsetkych tychto vikendoch najviac bavi... snad okrem zracich hodov (ono tam je vzdy tolko dobreho jedla... mnam $$:-)$$). Mensie vzrusenie pocas pokojneho doobedia sposobil susedovie psik, velmi milucky, ale hlavne velmi hravy. Najprv si oznackoval jeden strom, potom nesmelo onuchal zlte gumene rukavice pohodene volne na zemi a ked mu zachutili tak ich schmatol do papule a uz aj zdrhal. Susede chvilu trvalo kym ho chytila $$:-))$$.

Moja zimomriva sestra Betty to tentkrat skutocne prehnala. Vonku je 25 stupnov v tieni a ona na seba hodi kozuch... nic na tom, ze som ho prekrstil na pravu Noriku (z reality-show Mojsejovci, ktoru nikto nepozera, ale kazdy o nej hovori, proste to je taka bohata tetuska co ma kopec norkovych kozuchov a strasne rychlo jej rastu chlpy na nohach (to som rozsiril ja, aby mi sedela teoria o kozuchu z Noriky)).

Ked sme tak sedeli pri ohnicku a na pretras prisiel opat Harry Potter (dostali sme sa tam akosi cez to, ze jeden bôčik spadol do ohna a Peto zahlasil ze "vstal z popola" tak Lucia hned nasla spojitost s Felixom - Dumbledorovym Fenixom). Nuz a do dejin sa zapise Luciina veta "Brumbal ma vlastne neznicitelneho vtaka." Tak uznajte, ze to nemohlo zostat bez nasledkov $$:-))$$.

Vecer, ked sme kvoli panike z nadmerneho vetru (ktory nahodou nebol sposobeny tym ze sme na obed jedli fazulovu polievku $$:-i$$) odpratali vsetko vratane seba do vnutra, sme skoncili pri sledovani Milionoveho Tanca. Mnoha z reality-show, ktora je tak ako vsetky ostatne (az na par vynimiek - SuperStar) uplne o nicom. Opat som vytiahol moju znamu skomoleninu - Milionovy kanec, pricom tentokrat som to spojil s Lucinym heftom o Dumbledorovi a vzniklo vyhlasenie: "Ten Dumbledore by bol jasny vitaz sutaze Milionovy Kanec... ked ma toho neznicitelneho vtaka." $$:-))$$.

Len ma trochu mrzi, ze som neznizil zasoby Curacao Blue, ked som sa zaviazal vypit to do konca roku $$:-i$$

Nuz a napokon niekolko fotiek:

$$OBR36396$$
(atomova elektraren Jaslovske Bohunice)

$$OBR36397$$
(moj vysnivany domcek... taky chcem $$8-D$$)

$$OBR36403$$

$$OBR36404$$
(to vsetko som fotil za jazdy v aute $$;-)$$)

$$OBR36401$$
(podnajomnik v dome $$:-i$$)

$$OBR36402$$
(vyssie spominany psik)

$$OBR36408$$
(pes a Betty, snad viete ze kto je kto $$:-i$$)

$$OBR36406$$
$$OBR36407$$
(sestra v pravom kozuchu z Noriky $$:-))$$)

$$OBR36405$$
(prijemne osviezenie po tyzdnoch stravenych pri AZ Winampe $$;-)$$)

$$OBR36398$$
(prijemne osviezenie po hodinach stravenych na Slnku $$;-)$$)

$$OBR36399$$
$$OBR36400$$
(umelecke vyjadrenie mojej milovanej sestricky)

1 komentár:

  1. krásný rádio, my máme takovou šedivou kulatinu, na který nejdou už ani cédéčka :D

    OdpovedaťOdstrániť