pondelok 15. novembra 2004

Vek mi pokrocil...

...treba zacat spominat $$:-))$$ Kedze mam spomienok viac nez dost, niektore lepsie, ine horsie, rozhodol som sa ich zaznamenat tu (snad aby sa mi lepsie pisala autobiografia, az budem slavny a stary $$:-))$$)

Prva z mojich spomienko nas zavedie do roku 1994 (alebo 1995? $$:-))$$ ) na hodinu prirodopisu... ale najskor kratky uvod do deja $$:-))$$

Iste ste aj vy zazili ucitela (ucitelku), ktory mal prirodzenu autoritu. Tak to bolo aj s nasou ucitelkou prirodopisu.

V piatej triede, ked som bojoval s prvou velkou zmenou v skole (akou prechod z 1. stupna na druhy nepochybne je $$:-))$$) sme na prirodopise preberali rozne kvetinky, rastlinky a zvysok flory. No a ako to uz na ZS byva, ucitelia radi davaju domace ulohy $$:-/$$, a my ich radi robime$$yes$$ ($$no$$, $$:-i$$)

Raz sme teda aj my dostali ulohu a ja kedze som od narodenia lenivy, som si to samozrejme neurobil doma a tak som si to musel robit v skole (stale ide o tu ulohu$$;-)$$, $$:-i$$). Lenze, co cert nechcel, ONA sa pytala kazdeho ze ci to skutocne robil doma. Ti ktori to doma robili (stale uloha$$;-)$$) nemali problem, no a ti co nie sa (podla mna totalne zbytocne) dobrovolne priznali (ach ten respekt $$:-i$$)

Ale ja nie $$:-))$$, mojim vzorom je dr. Plzak a jeho vyrok: "Zatloukat, zatloukat, zatloukat" $$:-))$$. Tak som prirodzene povedal, ze som to kreslil doma.

Ucitelka (naivna to dusa $$:-i$$) by bola aj ochotna tejto nevinnej lzi uverit, keby ma jeden z tych blbcov, co sa priznali nebonzol (diky kamo $$:-/$$, $$;-)$$)

Ucitelka chvilu nevedela co ma robit, ale nakoniec to vyriesila zapisom do zosita, ktoreho obsah znel asi takto: "Klame a nerobi si domace ulohy" $$:-))$$ s tym ze to mam dat podpisat rodicom $$:-))$$

Ked som to otcovi ukazal (sakra vy prasata, mam na mysli ten zosit $$:-))$$, $$:-i$$) a vysvetlil som mu to, tak sa len posmial a vychovne ma pochvalil ze som sa nepriznal $$8-D$$ (dokonca segra mi chcela vynadat ze co som sa ja somar priznal a ked som jej to vysvetlil (a kedze tu pani ucitelku poznala a rovnako ako vsetci ju nemala v laske $$;-)$$) povedala: "Takto sa to robi!" $$8-D$$)

No a tak zacali problemy s dovtedy bezproblemovym (ehm, $$:-i$$) ziakom $$:-))$$

Poznamka: Na dalsi rok som u tej istej osoby mal z toho isteho predmetu na pol roka takmer trojku ale na konci som to vytiahol na jednotku $$8-D$$, $$:-))$$


5 komentárov:

  1. Sme natom byli podobně - my zase museli nechávat podepsat písemky z příroďáku a já fixloval podpisy o přestávce, ale úspěšně nikdy se nato nepřišlo -> a mě by přeci nikdo nepodezíral, takový slušný žák :-í :))

    OdpovedaťOdstrániť