štvrtok 4. augusta 2005

Konkurence nespi

Mozeme sa tesit na zmenu k lepsiemu?Clovek si tak rano vstane (resp. je muciacim sposobom zobudeny svojou milujucou matkou) a presmejdi oblubene weby. Medziinym aj zive.cz. A co nenajde? Informaciu o tom ze sa objavil novy blogovaci system. Ako spravny blogator som to musel ochecknut.

Poviem vam, ze bloguje.cz je fajn, ale blog.cz je lepsi. Na bloguje.cz si mozete nastavit aj Krista ak ovladate CSS... ale co my, dusevne postihnuti? Na blog.cz je vsetko nastavitelne aj idiotom. Cize by som to zvladol aj ja. A tak vyzyvam autorov systemu bloguje.cz aby dali hlavy dohromady a namiesto noveho serveru, ktory tak prezentuju na hlavnej stranke, vyrobili novy, pripadne zlepsili stary blogovaci system. On ten FireFox s nim nie je uplne spokojny, nehovoriac o mne.

Ak by sme boli vo funkcnej trhovej ekonomike uz by sa na tom zacalo pracovat. Ak by islo o prachy, ja osobne som ochotny si dat na svoj blog aj 7 bannerov, len aby to ficalo dobre a aby to bolo co najviac user-friendly.

1 komentár:

  1. No, osobně radši preferuji méně user frinedly systém, než abych měl na blogu reklamní banner, který nechci :)) Není mi tak úplně jasné, z čeho Bloguje žije, ale rozhodně mi to tak vyhovuje :)))

    OdpovedaťOdstrániť