pondelok 8. augusta 2005

Dva sny

a vela rozmyslaniaToto nebude jedno z tych veselsich blognuti, ale je dolezite pre celkovy vyvoj. Bude mat velky dopad na cely blog.

Takze podme na to. V noci som mal jeden z obvyklych snov, co mi obvykle zlepsuju sebavedomie a nasledne aj naladu. Casto sa mi totiz sniva o tom ze zomriem (roznymi sposobmi - zrazi ma autobus, dorazim sa na bicykli, spadnem z okna...) a vsetkym je to hrozne luto a su smutny a oslavuju vsetky moje ciny co som kedy vykonal. Typicky sen. Avsak dnes v noci to bolo inak. Ja som zomrel (sposob smrti si bohuzial nepamatam) a ani pes po mne nestekol. Bolo to velmi smutne a nepekne. Nezelam to nikomu zazit... nie nadarmo som do jedneho z retazovych mailov napisal ze sa najviac zo vsetkeho bojim samoty.

To by som vsak este neriesil. Nuz stane sa... Ale ten druhy sen (a je fakt haluz ze som si ho zapamatal) bol o mnoho horsi. Ono to ani nebol sen, to bola skor myslienka. Pod vplvyom toho ze o tyzden ma moj blog prve narodeniny, som rozmyslal ako to oslavim. Lenze zrazu mi doslo ze niet co oslavovat. Uz mesiac sa morim s nizkou navstevnostou a komentarov nikdy nebolo tolko aby ma uspokojili. Takze to jedine co dostavam za tuto "pracu" vlastne nedostavam. Neviem cim to je... ci su tie moje blogoviny take zle ze su vsetci radi ze uz to docitali a chcu byt cim skor prec, alebo su take dobre ze uz sa komentarom nedaju vylepsit, alebo ludi odradza to ze tam je napisane "Pridat kec"?

Ani moja vlastna sestra, ktora to udajne cita denne sa nezmoze na komentar. Boji sa... netusim coho ale ona sa proste boji. Lucy, ved to mozes aj anonymne... a to plati pre vas vsetkych. Nebyt Dupiho tak tu nemam za posledny mesiac ani jeden komentar... (dufam ze som neurazil Zuzu, ZuSku, Staona a Kirsa).

A tak som sa rozhodol spravit anketu. Ono sa vravi ze v najlepsom treba prestat, lenze to som uz zmeskal... najvyssiu navstevnost som mal ked som sem daval Garfielda... chapete? Najviac ludi sem chodilo ked tu bolo nieco co nebolo moje... A tak si zahlasujete v nasledujucej ankete a rozhodnete o osude tohto blogu. Bude mi za nim smutno, ale rozluckovu rec si necham na potom.

5 komentárov:

  1. vsak ja citam tento blog,vzdy ked pridem ku kompu,to nemozes zrusit...ja ako tvoja mada ti to zakazujem...a pekne budes pisat dalej,aby som mala co citas..A opovaz sa neposluchnut!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento blog mi trosku nahana strach. Sny su niekedy naozaj neprijemne. Nedovol, aby ta zastrasili. A tiez si nemysli, ze ak sa ti sniva zly sen, tak sa vyplni. Osobne sa mi moc snov nesniva...
    Ako Zuzu vravi, opovaz prestat. Naozaj su ludia, ktorych TVOJE blogy naozaj zaujimaju, tak neblbni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já to tady taky čtu, takže se opovaž přestat :)) Netvrdím, že čtu všechno, na to popravdě nemám čas, ale jsem pravidelný čtenář :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tesi ma, ze si konecne dosiel na to, ze je najvyssi cas skoncit. Vsak to aj tak nikto necita

    OdpovedaťOdstrániť
  5. se koukni na mojí návštěvnost a vůbec.. nevim jak ty, ale já si dělám blog hlavně pro sebe a těšim se, až to budu za hódně moc let znova číst a vzpomenu si díky tomu na různý chvilky ze života.. :)

    OdpovedaťOdstrániť