piatok 12. augusta 2005

Dedinky, den deviaty

Sucha Bela//Prepacte mi vcerajsiu pauzu, ale aj majster musi odpocivat $$:-))$$//

Takze v Piatok sa to uz cele volako rozpadalo, vsetci boli totalne unaveny a zniceny, ale zdrave jadro, t.j. TROJKA™ a nejaky ten odpad z ostatnych izieb ($$:-i$$) si vyslo na turu na Suchu Belu.

//Um, moje poznamky k tomuto dnu maju dohromady 5 riadkov, takze to budem natahovat mojim patentovanym obkecavanim ® Jimi's Blabol 2005 //

No, takze co sa stalo na ture... Ivka si zranila ruku, ked srnkovala cez potok... akosi sa zle postavila a smyk ju dole. Sice sa zachytila o lavacku ale ta si to velmi nepekne odniesla. JT jej to odborne zaviazal (ha ha $$:-i$$) a islo sa dalej. Ked sme vyliezli hore (akoze nepamatam sa ako sa to tam volalo... ze by Sucha Bela? no fakt neviem) tak chalani zacali robit striptiz, t.j. spotene tricka dole a vystavovat vypracovanu hrud...

Vzhladom na to ze ostatni turisti boli zababuseni v obrovskych bundach, to bolo dost podivne. Aspon sme sa bavili na tom ze Bratislavcania su najotuzilejsi. Kam sa na nas hrabu Oravci $$:-))$$.
Ked sme sa posilnili nejakymi tymi chlebikmi s Palim ci s cim sme to mali, vybrali sme sa dalej. Dalej znamena ze zase neviem kam, ale rozhodne to bolo niekde v Slovenskom Raji.

Potom to bola viac-menej oddychovka, zbierali sme jahodky, fotili kravinky (nie kravince, pozor to je rozdiel) a na Geravach sme sa zastavili na caj s Rumom (niekto bez Rumu $$;-)$$). Trochu som si tam poutieral ruky do macky a isli sme dole.

Cesta dole bola fakt vesela, vzhladom na to ze JT, Janco a Gabo mali v sebe po dva rumy. Chvilami som mal strach ze sa tam niekde vyrubu... nastastie sa nic zle nestalo a Ivka mala moznost sa vyfotit v lopuchoch. Nasledne sme vrazili do chaty kde medzitym prebiehalo pozeranie Madagascaru (chvala bohu ze som nebol pri tom $$:-i$$) a zahrali sme si konecne poriadny Carcassonne bez mafianov. Oni mafiani totiz opekali maso a cigarka (take dlhe tenke klobasky, ktore chutili uplne ze bezchybne) a tak nezavadzali v chate $$:-))$$.

//Na vecer tu mam poznamku ze chlastacka, ale podla fotiek som vydedukoval nasledovne://
Ked sa zvecerilo a zacalo sa pit, Ivka v sebe objavila davny talent vestit z ruky tak nam vsetkym na ruky pokreslila nejake divne ciary a povedala k tomu par teplych slov typu "Tu sa ti stane nehoda" a podobne. Od kreslenia ciar na dlan nebolo daleko k body paintingu, ktory najviac odniesol Dupi s celym chrbatom totalne pomalovanym $$:-))$$.

Nuz a potom... potom sa hral Janif.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára