piatok 5. augusta 2005

Dedinky, den siesty

Prielom HornaduV utorok sme sa rozhodli prelomit Hornad. Taka malicka riecka uprostred Slovenskeho raja. Kedze bola Zuzka zmohnuta a mala nejake zaludocne problemy, zostala aj s Kirsom v chate. Vzhladom na to ze nasa zostava sa viac podobala na lazaret ako na chatu plnu mladych ludi, neocakavali sme ze by tura mohla byt rychlo za nami.

Skutocne zle bol na tom Kajo, ktory mal problemy s kolenom. Aj ked dostal stahovak, moc mu to nepomohlo. A tak musel casto healovat. Inac tura bola fakt pekna, nadherna priroda a uzasne scenerie, obzvlast na Tomasovskom vyhlade. Objavili sme poison berry a taktiez nase rozne skryte ability a disability.

Hlasky s abilitami zacali vlastne na prvej ture, ked som sa padu do vody vyhol len vdaka dlzke mojich noh, t.j. long leg ability. Spolu s tym ze ma uz nehorazne dlho boli prava ruka, zacali vznikat aj disability, konkretne right hand disability a rozne dalsie $$:-))$$.

Tura bola neskutocne dlha... ba priam az nekonecna, spolu so vsetkym tym healovanim a fotenim a neviem cim trvala snad 12 hodin. Napokon sme sa v zdravi vratili, pojedli co nam Kirso pripravil (Zuzke bolo vazne zle, tak sa na cinnosti nepodielala) a vegetili.

Chalani chceli ist zase na Granata, tak vyslali mna a Janca a tak sme isli dole. Tam bola spociatku sranda, ked Jozo (vycapnik) nazval moju osobu babou kvoli tomu ze nepijem pivo. Ale ked uz to povedal siedmykrat a zacal rozpravat svoje opilecke historky, o tom ako soferoval po 16tich poldecakoch... no pardon, ale to pocuvat fakt nemusim $$:-)$$.

Vratil som sa do chaty a ten typek zavolal Ivke, lebo ho nakecali chalani dole. No a to uz bol vlastne koniec namahaveho utorku.

(Este ocakavajte fotky $$;-)$$)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára