piatok 4. marca 2005

Zbytocne rekordy, katolici a sneh

Ako na moj zivot vplyva Steve Fosset, katolici so svedomim a snehova pokryvkaTak sa zase raz jeden milionar co nema co robit s prachami (akoze kludne by mohol nejake to promile majetku poslat sem $$:-i$$) rozhodol ze prekona dalsi rekord. Preletiet svet v lietadle bez doplnenia paliva. Urcite to vyriesi svetovy hlad, alebo pomoze objavit liek proti rakovine $$;-)$$

Co ma vsak totalne dostalo je lekar katolickeho vyznania, ktory odmietol pacientke podat zivotne dolezity liek. Aby som to priblizil - ona pacientka bola tehotna, avsak plod sa prestal vyvyjat a tak hrozilo ze by mohla prist o zivot. Kedze bol potrebny liek, ktory sa podava aj pri interrupcii, mlady snazivy katolicky lekar jej ho (z dovodu svedomia - dlho som rozmyslal co to to svedomie je, ked kvoli mrtvemu plodu zabije zivu pacientku) odmietol podat. Nastastie este mame sudnych ludi, ktori ju zachranili a idiota (zasluzil by si aj horsie pomenovanie) vyrazili z nemocnice.

No a napokon akoby toho nebolo dost, ked uz sa konecne zacal sneh vytracat (ani nie tak topenim ako sublimaciou) z nasich koncin, dnes rano zacalo pekne husto snezit. Zase odklad kupovania bajku $$:-($$. Ale co, snad to stihneme este v marci, lebo ak nie, tak uz mi nacisto svihne $$:-))$$.

2 komentáre:

  1. Ano ano. Taky mám někdy pocit, že katolická církev zůstala někde před pár stoletími. Pokud nějaká organizace na začátku 21. století káže proti používání kondomů, tak je někde něco špatně :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak jsem slyšela v rádiu, že by se katolické "svědomí" může uplatňovat i v dalších oborech.
    No stejně mě na nich štvě je že jsou někteří faráři úchyláci a oni je pomalu omlouvají.
    Jsem ráda,že ČR s Vatikánem nemá žadnou smlouvu.

    OdpovedaťOdstrániť