piatok 18. marca 2005

Bad Taste

Peter Jackson ako ho nepoznate $$;-)$$Iste mnohi z vas videli Pana Prstenov a vedia ze to reziroval Peter Jackson. Avsak to nebol ani z daleka jeho prvy film.

Kedysi davno, v roku 1987, bol natoceny akysi kvazi horor s nazvom Bad Taste (cesky preklad znie Vesrmirni kanibalove)

Zacina to tak ze Barryho nahana nejaky typek v modrej koseli a dzinoch. Nakoniec mu Barry rozflaka hlavu magnumom a jeho mozog sa rozprskne po blizkom okoli. Takto to pokracuje celym filmom a krvi je tam hadam viac ako v celej trilogii PP.

V urcitych chvilach som fakt nemohol, ked Derek rozostrielal brucho jednemu mimozemstanovi, prestrcil dierou samopal a potom rozostrielal dalsieho tak som sa takmer valal po zemi. Alebo ked sa Derekovi otvori lebka, na zemi najde kusok mozgu a nacpe si ho do hlavy $$8-D$$, $$:-))$$.

Boli tam aj urcite momenty ked som mal pocit ze zo mna vylezu zvratky, ale udrzal som sa... je tam dost nechutnosti $$yes$$.

Takze ak mate radi mozgy, creva a vela vela krvi mozem vam Bad Taste jedine odporucit.

Mimochodom Peter Jackson to nielen reziroval ale aj strihal, napisal a produkoval. A zahral si tam dvojrolu - Dereka a mimozemstana Roberta.

Do domu sa zatiahol travnik a masakru bol koniec $$:-i$$

3 komentáre:

  1. ještě pár takovejhlech recenzí a Zuska nebude dělat nic jinýho, než že se bude koukat na filmy :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zhlédnul jsi Bad Taste? Dobrá uchylárna, co? :))) Když jsem poprvé slyšel, že bude dělat Pána prstenů a vzpomněl si na tohle, tak jsem byl hodně překvapený :))))

    OdpovedaťOdstrániť