sobota 7. januára 2006

Silvester 2005 part IV

Epizoda IV : Nove uhlie29.12.2005 Toz, to som vstal a co nevidim, Leňulka s Janou hraju lodicky. Tak som sa pridal. A pridal sa aj Petroit a Jogi. Tak sme hrali piati a jedna partia nam trvala snad aj hodinku. Ale aspon sme vydurili ZuSku a Incika z pelechu. Po nejakej dobe idlingu nas prisla pozriet Incikova mamicka, ktora nam priniesla uhlie a mnamky kolacik (ktory som si odniesol domov a cely zozral $$:-i$$). Prisla aj s Incikovou sestrou Katkou a psikmi Dasou a Miskom. My chlapi ($$:-i$$) sme veselo vyrazili pre uhlie a kontrola sa nasledne vytratila. Potom sme pozerali na Simpsonovcov a Kokosy v pralese (co bola mimochodom strasna hovadina). Inak sme urcite robili aj nieco ine... asi sme aj obedovali alebo take cosi, ale kto si to ma pamatat, ze ano. Uz obligatne sme k veceru vyrazili von, mierne zdevastovat okolite zaveje snehu. To sa nam s lahkostou podarilo, a kedze som tentokrat na ZuSkine poziadanie nemal fotak (ona vedela preco $$:-i$$), bitiek som sa zucastnil velmi aktivne $$:-))$$. Tak vazeni a tu koncia moje poznamky, takze zvysok (t.j. 30.,31.,1. a 2.) bude robeny z mojej matnej pamate a fotiek $$:-))$$.
(Tri gracie $$:-i$$)
(Haluz, ktora vznikla za pomoci mojho zapisniku a mojej cyklolampy)
(Spolocensky unavena Jogi $$:-i$$) A dalsia poznamka na zaver: Neviem cim to je, ale z 29.12.2005 nemam ani jednu fotku, rovnako ako Incik. ZuSka ich ma zopar a co je este divnejsie ani sestry, ktore boli na chalupe nic nenafotili v tento magicky datum... kto vie ake cary v tom su $$shifty$$. A napokon posledna poznamka na uplne najsamnajvacsi zaver tejto Epizody IV: ZuSka bola tak laskava, ze prekonala svoju prirodzenu (aj ked niekedy si myslim, ze skor nadprirodzenu $$:-i$$) lenivost a blogla. Tak si to laskavo precitajte (je to skoro cele o mne $$:-i$$).

5 komentárov:

  1. To je určitě tím, že součet 29 + 12 je 41 a to (vzhledem k tomu, že je to těsně vedle 42) je určitě nějaká mrtvá zóna :-D 43 (to jest 31.12.) by na tom mělo beýt obdobně :-D A nebo se od 42 postupně snižuje intenzita focení :-D a v momentě, kdy datum opět dosáhne 41 je intenzita na nule :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Iba ja jsem si to už ale přečítal. Takže smůla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ZuSka: Ty vynimocne nemusis :-i
    Incik: Tej tvojej teorii chapem iba v urcitych oblastiach, ale urcite mas pravdu :-i :D
    Jogi: Ne, nenasel :DD

    OdpovedaťOdstrániť