piatok 6. januára 2006

Silvester 2005 part III

Treti sviatok vianocny28.12.2005 Clovek sa zobudi do chladneho rana a tesi sa. Tesi sa zo skvele vychadzajucej akcie, ktora prekonava vsetko co doteraz zazil... az na nejake drobnosti. Nie som si celkom isty, ze kedy som sa vyduril z pelechu, ale isto to bolo po 10-tej hodine. V "obyvacke" ak sa tak ta miestnost da nazvat sa v rukaviciach a ciapke tulila Leňulka k peru a nejakemu papieru. Tusim si kreslila ci co. Natlacil som so seba nejaky ten rohlik s majkou a usilovne som sa snazil vytlacit teplomer (ktory z vecernych 13 medzicasom klesol na rannych 7 stupnov) o nieco vyssie. Ked uz vstal aj zvysok osadenstva, ZuSka zahlasila Twister. Spociatku bol zaujem povedal by som nulovy. Krajsia cast osadenstva (a nepocitam tam paradoxne seba $$:-i$$) sa rozhodla ze nam to ukazu. Tak zacala twister mania, s podtitulmi "natrhni si sam" a podobne. Fakt funny hra,... este popisem neskor $$;-)$$. Po unavnom twisteri sme sa vybrali pocheckovat okolie. Ze ci je sneh aj dalej ako na zahrade. A veru bol. Avsak este predtym sa Jack blahovo rozhodol zobrat futbalovu loptu. Tak ju najprv musel nafuknut. Sam nevie ako, ale vyslovil magicku vetu "Petroite, šahej na něj jak je tvrdej, ať vím kdy mám přestat." Petroit by rad sahal na nieco ine ako na micudu $$shifty$$. Vonku sme moc futbal nehrali, ono 40 cm vrstva snehu na to nie je najvhodnejsia $$:-))$$. Ale priznam sa, ze tolko snehu som snad este nevidel. To bol uzasny zazitok, fakt skvele $$yes$$. ZuSka a Incik si parkrat pokusili na pekacoch zlamat hnaty, avsak nepodarilo sa a naviac im Petroit znicil zjazdovku. Ak sa ten 2-metrovy strmy zraz da nejak nazvat $$:-))$$. Po navrate inside sme cuceli na Saturnina, fakt dobry film, ale bez tych hlasok co sme hadzali by to bola nuda $$;-)$$. Bohuzial si ziadnu nepamatam, len viem, ze sme si urcite robili srandu z Petroita $$:-i$$. Pocas filmu sme ako-tak vyschli tak hybaj ho von na snehovu bitku. Hadzat sa do polmetrovych zaveji je fakt sranda, ale hodit tam niekoho, komu sa tam nechce je dvakrat taka sranda $$:-))$$. Takze sa "vykupali" vsetci, snad az na mna, lebo som mal prezieravo fotak $$:P$$. K veceru prisila vrcholna udalost celej chaty - Treti sviatok vianocny, resp. druhe Vianoce. Mali sme stromcek, rezne so salatom a hlavne darcekyyyy $$8-D$$. Ja konkretne som dostal od Leňulky vonnu sviecku (ktoru som vcera uz zacal checkovat $$shifty$$) a koralkoveho krokodyla, ktory mi visi zo skrinky, plus este od ZuSky s Incikom som dostal keramickeho smajlika $$:-i$$, ktory ma myslim dokonale vystihuje. Takze este dodatocne dakujem $$;-)$$. Nuz, Petroit dostal uplne necakane ($$:-i$$) Indulonu, zamumlal nieco s Impregnaciou a to veru nemal robit $$;-)$$. Ihned som sa toho chytili a premenoval som ho na Dartha Impregnatora, co ocenil najma Jack a do konca pobytu ho necastoval inym pomenovanim $$:-))$$. Den (resp. to uz bola tuha noc) sme zakoncili serialom The Simpsons, neviem si predstavit lepsiu rozpravku na dobru noc $$:-))$$.
(Niekto ranajkuje rohliky a nieco prstiky $$:-i$$)
(Sach-Mat $$8-D$$, ZuSku som napokon porazil aj ja, nielen Incik $$;-)$$ )
(Twister v damskom prevedeni)
(Toto nie je specialny odzemok, ale taktiez Twister)
(Nasa chatka... fakt idylicka fotka)
(Leňulka a nejaky odpad $$:-i$$)
(Ehm... Jack $$:-))$$)
(Vianocna metla... teda stromcek $$:-))$$
(Fight! Toto je tusim ZuSka a Jack)
(zase fight)
(Incikov odtlacok ksichtu v snehu $$:-))$$)

14 komentárov:

  1. Ten odlacok je nebezpecny. Akoze take zaveje to mi pripomenulo ako Igor raz zapadol to pol metroveho zaveju s lyzami. Ale pozor on tam dako zapikoval tak ze zadna cas lyzi aj s jeho telom bola v zaveji. Chudak sa nemohol pohnut (koli lyziam), tak sme sa na nom supovali...juuj..uz sa tesim na lyzovacku

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ten stromcek teda metla je fakt super :) este ste na nu mohli povesat nejake klobasky hehe

    OdpovedaťOdstrániť
  3. JT: Klobasky som mal iba dve a aj tak myslim ze by to ten chudak neudrzal :-))
    ZuSka: Tak pardon ;-) Na buduce sa musis podpisat :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto mi pripomina chatu v zuberci, tam bolo tiez tolko snehuuuu...ta fotka toho otlacku je supeer, a co si neodfotil aj toho smailika, ja som sa na neho tesila..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krokodíl je úplne super, škoda, že ho Kubo neodfotil.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zapomněl jsi zmínit, že večer už bylo sedmnáct stupňů a že jsme se se ZuSkou obětovali a celou noc jsme vám topili :-i :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zuzu: Niekedy na buduce :-i
    Segra: Videla si ho nazivo, tak co chces? :D
    Incik: Trenim ebonitove tyci liscim ohonom? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. zajímavý.. dvakrát jsem klikla u tohohle blognutí na "celý příspěvek" (nebo co tam máš, už nevim.. :D) a vždycky jsem narazila na tu první fotku, kde si "žeru" prsty, a vždycky jsem měla tu ruku stejně i u pc.. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som sa tesila na dalsiu cast a ona nikde????nejak to flakas, teraz mas konecne o com pisat a nepises...musis to rychlo napravit... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten vas vytvor je najnapaditejsi vianocny stomcek, aky som videla :))) ..teda pokial sa pamatam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Leňulka: Eh? Nie si ty nahodou blond? :-i
    Zuzu: Na dobre veci si musis pockat :D
    Yfq@: Vitam ta naspat ;-) To vytvorila prevazne Suzanne za Incikovej asistencie :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ten Incikov ksich je genialny. Fakt respekt. Normalne sa mi zda, ze jimi sa aj trosku hral s photoshopom :))). Alebo to bol nakoniec ZuSkin ??? tak ako to je?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Yes, ten stromek je nejlepší. Asi budu muset zusku někdy pozvat k nám domu, aby nám taky ozdobila koště. :) a taky je dobrej ten obličej ve sněhu, to vyzkouším, až u nás bude sníh, což asi jen tak nehrozí.

    OdpovedaťOdstrániť