streda 4. januára 2006

Silvester 2005 part II

Druhy denV minulom clanku som zabudol podotknut, ze som blahovo predpokladal, ze po zmene SIMky z predplatenej Easy karty na pausal mi zachovaju Roaming. Mylil som sa, takze som bol doslova odstrihnuty. Ale to len tak na okraj. Takze, kde sme to skoncili? Aha.. cesta. Cesta do Police nad Metují, kde na nás cakal Incik bola velmi prijemna. ZuSka dokonca aj papala (a furt ma opruzovala aby som jej podal zemlu, ktoru si u mna pre nedostatok miesta uschovala) a nic z nej, aj napriek dlhodobym zaludocnym problemom, pocas celej cesty nevypadlo. Uz tu niekde, hlavne pri prechadzani Hradcem Králové, Petroitovho rodneho mesta, zacali vtipky na jeho ucet. A pokracovali az do poslednej minuty, chudak Petroit, ten si nas uzil $$:-i$$. Po nejakych tych 150 (+/- 10) minutach sme sa dotrmacali az do zmienovanej Police, zvitali sme sa s Incikom a umiestnili sme sa do vlakovej stanice, kde som prezieravo obsadil jedinu lavicku s radiatorom. Bohuzial sa na nu usadil aj Petroit tak som sa nemohol natiahnut. Zato Jack sa s radostou natahoval na ZuSkinom batohu. Casom sme sa dockali Incikovho otca, ktory bol tak laskavy, ze nas dopravil na chatu. Do obce zvanej Odolov. Mne to pripomenulo slovensky preklad Roklinky v Panovi Prstenov - Vododol $$:-))$$. Tam nam zdelil zakladne infosky, zapalil nam piecku a zacali sme to tam vydychavat pre dievcata, ktore isli v druhej varke. Vonku minus desat, v chate nula. Kym sa doplazili kocky tak sme to tam vydychali na asi 2, ci 3 stupne $$:-))$$. Nezostavalo nic ine, nez zapnut TV, vhodne obsadit miesto na gauci, vytiahnut spacaky, a ako povedal Jack: "Dat nohy dohromady".
(nafajceni, pivom podkurazeni spolucestujuci... osobne by som dal ruku do ohna ze pozili aj nieco horsie ako cigarety a pivo $$;-)$$)
(jedlo... jedlo, ktore sme nedokazali spracovat pocas 7 dni... no, ale este k tomu mala ZuSka 5 litrov gulasu a vianocny salat...)
(Incik nakopol PC, ja som si obnovil v pamati znamu startovaciu obrazovku Win98 a vsetci sme sa pekne zasmiali na funkcnosti tohto priam dokonaleho simulatora operacneho systemu)
(Zima, zima, zimaaaa $$:-i$$)

8 komentárov:

  1. jack si jiste mne ruce, ze je s tolika holkama...:-i i kdyz dost dobre nechapu, proc to dela, kdyz v blizkosti nema ME...:-I :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No to vam dost jedla ostalo, tolko sa na Dedinkach skonzumovalo za jeden den :) mozno aj viac. Som zvedavy ako bude tato seria koncit. Zatial je to zaujimave.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ZuSka: On si mne ruce preto, lebo sa tesi na teba ;-)
    JT: No ved tato chata ma vysla nepomerne lacnejsie ako Dedinky :-)) A velmi ma tesi ze to vsetci pokladate za zaujimave

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som tiez zvedava co sa este semele... vy ste urcite drzali hladovku, na jedlo ste sa len pozerali..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je s podivem, že se nikomu z pod těch spacáků nechtělo, i když k večeru bylo všude kolem 13 stupňů :-i :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Akoze vsetci od NAS reaguju na zradlo. Taj aj ja budem. CO TOLKO MALO ZRADLA? To by tomas s koldom zriadili za 2min. Inac vazne zaujimave...pokracuj. Mal by si mozno chodi castejsie na dake akcie, lebo tieto clanky su mnohokrat zabavnejsie ako tie zo skoly co pises :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prvy den ste malo kurili, dufam, ze dalsi den bude trosku teplejsi.
    Win98...krasna modra obrazovka, normalne mi uz zacina chybat :). Myslim, ze pri tomto windowse som zabil asi najviac mozgovych buniek.

    JT >>> mozno tato seria skonci, ako sa jimi prejedol :))).
    Jimi >>> Sak dedinky boli dost lacne. Aspon sme si uzili tepla, jedna, prirody...Len tak dalej. Ako janco vravi, tieto clanky su naozaj o dooost lepsie, ako tie, ktore si pisal doteraz. Jednoducho paaarty & chatovacky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kurili sme poriadne, ciernym uhlim, ale ked mas vymrazeny barak tak ho za par hodin nevykuris ;-)

    Inak asi by som mal prestat chodit do skoly a namiesto toho chodit do Pardubic :-)))

    OdpovedaťOdstrániť