utorok 8. augusta 2006

Dedinky 2006, deň tretí

Prvá väčšia túraDeň sa so dňom zišiel a ja som sa vrátil z AfterConu '06 (o ktorom tiež podrobne napíšem už len preto že mi z hlavy robia isté udalosti guláš) a vám, mojim milým čitateľom venujem ďalšiu, toľko očakávanú, časť Dedinky Story. V Neděli se nedělá, vravievajú bratia Česi. Koldo si povedal, že čo by sme sa po nich opičili a tak sme po výdatných (ako obvykle) raňajkách vyrazili na túru. Na takú slušnejšiu, s predpokladaným časom 6 až 7 hodín. Počas túry som Yfqe vymyslel prezývku Elfka, ktorá sa ujala síce iba medzi mnou a Dupim, ale predsa $$:-))$$. Taktiež vznikla najlepšia fotka Dediniek (zobrazená nižšie), ktorá bola po väčšinu času na ploche Dupiho notebooku, ktorý nám mimochodom slúžil ako mp3 prehrávač a skladisko fotiek. Po ceste sme stretli takého divného týpka, ktorý robil agitáciu, aby sme šli do krčmy. Bol vskutku neodolateľný vo svojich montérkach a s mikrofonickým bezchybným hlasom. Taký roztomilý dedinčan. Pomerne slušne nás pobavila jedna informačná tabuľa, ale o tej až dole (a nepreskakovať prosím! $$;-)$$) Po túre (resp. počas $$:-i$$) sme sa zastavili v krčmičke, niektorí si dali pivko, niektorí nanuky a pekne sme si zaidlili. Ja osobne som bol radšej vonku, aj keď teplo vyzerá inak. Ja ten insajdový cigaretový smrad moc nemusím. Doma, na chate, sme dostali papu a nech sa snažím sebe viac tak si nespomeniem čo to bolo, len viem, že to bolo vynikajúce. Ako obvykle $$;-)$$. Potom sme si opäť zahrali Carcassonne a prišiel jeden z vrcholov. Doslova. Takzvané masérske orgazmy (môj patentom chránený názov). Že o čo ide? Hm... to sa takto vezme pár ľudí, ktorý si sadnú/sa postavia za seba a masírujú sa. A ak to robíte dobre, tak ten pred vami sa zvýja v kŕčoch (to som bol ja, vďaka Yfqiným šikovným prstíkom). Kajo si pod tiažou nedostatku rakovinotvorných látok zaobstaral sáčkové instatné polievky. Po uvarení vody a vysypaní sáčku dostáva svoju povinnú dávku Glutamánu sodného a hneď je o poznanie kľudnejší. Večer sa zmôžeme už len na gratuláciu Kajovi k jeho 23. narodeninám a spoločne ochutnáme Hruškovicu. Fuj, ale inak v pohode. Let's view photos: Menší remake minuloročnej fotky Elfka ako vyšitá Náš dlhodobý wallpaper Ako chutia tie olovnaté ocikané jahody? No predsa vynikajúco! Dedinský týpek Hromadka A máme to tu. Informačná tabuľa. Ak by som nemal prezývku Ujo Gugl, tak by som sa asi ani nezasmial. Chudák Janco (ten spal podo mnou $$;-)$$) mal vlastne ubytovanie Pod Guglom! Ehm, prasačina $$:-i$$ Masérske orgazmy, aha ako sa flákam $$:P$$ Hmmm, voní hezky. Glutamánovo.

1 komentár:

  1. -To bola nedela?Sakra, to mal byt DayOff :P.
    -Elfka :), uplne ju vystihuje :)
    -Pekne ohodnotenie notebooku, ze mp3 prehravac :). A JaKo si tam smazil Trackmaniu :D
    -Z toho dedula som absolutne nechapal --- Chodte do krcmi, maju tam nanuky, aj pivo, aj nanuky, aj pivo. Len skoda, ze som neurobil video, este by sme sa doteraz rehotali :D
    -A neviem preco mi vsetci nadavali na fotenie, sice som mal kadenciu fotiek 20 za minutu, ale aspon sa dobre mazalo a nieco aj uchytilo :)
    -----------------------------------------------------------
    A fote :D ? Tie nemaju chybu :P >>>
    1.Masta Lopuch :)
    2,3 radsej no comment, bo kajo ma zabije :D, proste nadherne fote :)
    4. Jake olovnate, predsa hrdzavocervene :)
    5. Typek jak hovado. Som myslel, ze ma asi roztrhne, ked som ho pocuval. To sa musi zazit :D
    6. ...bola zima, teplo fakt vyzera inac
    7. Este mi tam chybala klavesnica a net :P
    8. Bukakke :D
    9. TY FLAKAC...ehm, teda ja mam co hovorit :D, ale skoda ze si tam nedal tu druhu fote, kde sa skeris :D
    10. So sackovymi polievkami mam BLBE skusenisti na chatach...no comment

    OdpovedaťOdstrániť