štvrtok 17. augusta 2006

Dedinky 2006, deň siedmy

Ako sme opäť lámali HornádNa štvrtok sme mali naplánovanú takú mix túru, pretože sa skladala z menších častí veľkých túr a dohromady to dalo pekných pár hodiniek. Podľa môjho skromného názoru išlo o najväčšiu túru z oboch Dediniek. Najprv sme sa odviezli na Pílu alebo Podlesok (teraz si nespomeniem) a viacerým nám bolo po ceste little zle, lebo Kajo má nejaké voľnejšie tlmiče, či čo. Yfq@ si potom z neho celý čas robila srandu, že zle šoféruje a chcela aby som šoféroval ja, čo som samozrejme odmietol, lebo mi je môj život drahý $$:-))$$. Následne sme si dali Prielom Hornádu, tak ako minulý rok. Mno, potom sme si dali takú malú zachádzku na Veľký vodopád, o ktorom sa množstvo ľudí z našej výpravy dozvedelo, až keď sme sa z odbočky vrátili naspäť $$:-))$$. Odtiaľ sme si to šinuli rovno na Suchú Belú, kde nás ohrozovali týpci s motorovými pílami a veľmi jasne nám dali najavo, že na tých kmeňoch sa nesedí, pokiaľ si neželáme amputáciu končatín. Potom, na Kláštorisku, sme si dali hami pauzu a všetci tlačili o stošesť. Tie naše hami pauzy sú celkovo veľmi vtipné a humorné, ničmenej neopísateľné, takže sa o to ani nebudem pokúšať. Tí, ktorí to zažili vedia o čom hovorím $$:-))$$. Ďalej sa nazdávam, že na tejto túre sme si pekne zahádzali kamienkami do potôčikov, čo vždy vyvolá taký malý žblnk a niekoho to ošpliecha. Akože Total Fun $$:-))$$. Ak náhodou niekoho trafíte rovno kameňom, máte bonusové body $$:-i$$. Ale aby ste si niečo nemysleli - to sa mi našťastie nepodarilo... aj keď Dupi mal na mále $$;-)$$. (Nuž a podľa fotiek vyzerá, že som to pekne poplietol, našťastie si to nikto nepamätá, takže nevadí, ale pššt! $$:-i$$) Večer, po návrate, sme si dali super papu vyvinutú našou vrchnou vykrmovačkou - Ivkou, ktorej pomáhali určite nejaké osoby, ale neviem ktoré, takže pardon $$:-))$$. Ničmenej sme sa nažrali ako prasatá a o niekoľko desiatok minút neskôr odišla väčšina osadenstva k Jožovi a my, t.j. Yfq@, ja, Dupi a JaKo sme si zahrali Janifa a pri tejto príležitosti sme otvorili Yfqinu $$green$$Borovičku s vetvičkou$$/font$$. Ešte keby ste ju počuli ako pekne to vie povedať, tak by sa vám vylúdil na tvári úsmev najsamnajviacnajväčší $$;-)$$. A poďme na fotečky: Pokus o krádež auta neúspešný. Hromadka niekde, neviem kde $$:-))$$ Aby ste mali predstavu aké to tam je nebezpečné (pri tejto príležitosti vám môžem aj napísať, že počas tejto túry sme narazili na kríž oznamujúci, že minulý rok tam niekde zahynula jedna dievčina v našom veku) A hromadka na moste Ja s mojou virtuálnou dcérkou a kamienkom. Muhaha. Tak táto fotka je prinajmenšom strašidelná. Všimnite si ostrú Katku a rozmazané pozadie. Unavená TROJKA™. Ehm... no comment $$:-))$$ A to som ja, ako sa pokúšam otvoriť Borovičku s vetvičkou.

5 komentárov:

  1. mno Jimik, musim poznamenat, ze si to naozaj trosku poplietol, pretoze na tuto turu som sla v Koldovom aute a tam mi zle nebolo :) k vasim little nevolnostiam som sa pridala az o den neskor. ale nie je pravda, ze som si z Kaja robila cely cas srandu. povedala som to len raz!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak pardon, predsalen je to uz nejaky ten tyzden... ale povedala si to viac nez raz ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja si to pamatam len raz.. ale pamat mam rovnako blbu ako ty, takze sa mozem mylit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. -Ako si povedal, jedna z najvacsich a najkrajsich tur (ak ked krasna tura bola aj minulorocny Tomasovsky vyhlad). Si nepamatas, ze Yfq@ bola s koldom v aute :)? Jimiii, ved autami sme sli na tury az 2x (aspon si myslim). Aj dennicek pochybi :-X. Z toho si nic nerob :).
    -borovicka s vetvickou :) , este teraz mi to rezonuje v hlave :o). Ale musim povedat, ze borovicka s vetvickou je fakt super :). Ziadna Tesco borovicka...
    --------------------------------------------------------
    1. Skoro si to auto mal :). Skoda toho, ze sa vcas pristavila nemenovana slecna v okuliaroch, cervenom tricku, s kratasmi farby bítventyfórítodí (B24E2D :o), ruzovym batoscekom...atd :) (dufam, ze som sa trafil :).
    2. Dobre zle sa ksichtime co :D. A bolo to pred vstupom na most, ktorym zacinal prielom Hornadu.
    3. Ze nebezpecne :) a Gabo si kludne telefonuje :)
    4. Nebol to nahodou most, kde bol Velky Vodopad???
    5. Ten kamen, co ukazujes mi supol do skoro do clenka, jimiiii :)
    6. Fakt nechapem, ako fotak dokaze robit take divi (btw, blesk (asi slow 1) == potlacene pozadie + pohnutie fotaku :)
    7. Tak skaprenu trosku som este nevidel :o). A to sme uz sli cestou domov (aspon myslim)
    8. Idealna fotka pre tvoje komposty, nie :P?
    9. Pisal si o 4 ludoch, ze ostali na chate, ale su tam iba 3 pohariky :). Tym stvrtym si otvaral flasu :)? Hehe, ale dobre oci pucis :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uff, uz sa musim krotit s tymi komentarmi :).Ale to mas tak, ked si 10 dni prec :).
    Jimi >>> Yfq@ ma pravdu, az na jednu vec (pamat), takze sa s nou nemozes hadat :).

    OdpovedaťOdstrániť