piatok 11. augusta 2006

AfterCon 2006, deň druhý

Ako sme to v Kostelci rozbaliliRáno som objavil Petru na Janinej posteli a Petroita na posteli Janinej segry, kde mala spat Petra. Jana spala v kuchyni na zemi, aj keď kľudne mohla spať vedľa mňa, ale vraj ma nechcela budiť. Po tom, čo sa istá Jogina dobalila (a posledný kus bola opica neskôr pomenovaná Arnold) a po tom, čo sme veci naložili do auta Janinho otca sme vyrazili smer Hlavní nádraží. Boli sme v určitej časovej tiesni a Incik už mi SMSkou oznamoval, že vlak vlastnými silami dlhšie neudrží. Dorazili sme však včas a už sme sa viezli. Viezli sme sa do... niekam, kde sme chvíľu chaosili nevediac, či náš prestupný vláčik ešte neodišiel, keďže už mal byť 5 minút na ceste. Neodišiel a dokonca mal polhodinu meškanie, aj keď bol už na mieste $$:-))$$. Úspešne sa však napokon pohol naším vytúženým smerom a netrvalo to ani štyri obraty mesiaca okolo vlastnej osi a boli sme na mieste. Stan, v ktorom som mal spať ja, už bol postavený, ale Janin ešte nie. Tak sme sa všetci zabávali ako ho spolu s otcom stavala $$:-))$$. Až bol postavený aj druhý stan, išli sme sa pozrieť na blízky $$green$$Jez$$/font$$ (akože ak niekto viete slovenský ekvivalent tohto slova, tak prosím do komentárov. Yfq@, dúfam, že ma nesklameš $$;-)$$). Niekto si tam zašpinil gate, niekto vyfotil X fotiek a niekto si zamočil (pozor, nie pomočil) nohy a to dokonca dobrovoľne. Po Jeze (nikdy predtým by ma nenapadlo, že použijem takéto súslovie a ešte s veľkým J $$:-))$$) sme vyrazili do obchodu, lebo... lebo hlad. Z obchodu sme sa vrátili nadmieru vyčerpaní, ale to nebránilo istým osobám (vrátane mňa) aby sme sa išli vyblázniť na kúpalisko. ZuSka zobrala svoj milovaný foťáčik (ktorý ak nevidí 5 minút, tak ju chytá amok), vrazila ho do aqua packu a už sa fotilo. Musím priznať, že som nečakal, že by tie podvodné fotky boli také dobré ako vskutku boli. Nuž a potom čo sme sa vybláznili už nasledovala naša úplne najsamnajviacnajobľúbenejšia činnosť - idling. Akože karty a človeče. Kto nájde ducha, má 5 bodov. Zuzanka chce skočiť. Asi ju už nebavím. Incik ju zachránil a ona má z toho extrémnu radosť $$:-i$$. Dôkaz, že ľudia sa vyvinuli z opíc. Teda aspoň väčšina. Niektorí opicami stále sú. Simply the Arnold. A Jana nám všetkým ukazuje, že čo si o nás myslí. Ďakujeme $$:-))$$.

3 komentáre:

  1. komentar ti napisat mozem.. akurat vobec netusim, co tym slovom \"jez\" chces povedat :) mozno by to mohla byt skratka od jezera, ked tvrdis, ze si tam niekto zamocil nohy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neee :D Ono to je taka priehrada, alebo splav, alebo take cosi... Nepoznas song od Mladka - Jez? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podľa mňa sa tomu hovorí splav :-) Takže na Vianoce kupujeme vodný obal pre tvoj nový foťáčik? Ozaj na dovolenku si beriem moju kartu, ktorú si mi nechutne ukradol!

    OdpovedaťOdstrániť