štvrtok 24. augusta 2006

Dedinky 2006, deň ôsmy

Ako som naplno využil svoj talent.Najprv vám chcem všetkým oznámiť, že mal môj mozog krátky rozhovor s mojimi 174. osobnosťami a vzájomne sa dohodli, že sa istou vecou už nebudeme zaoberať, čo vyvrcholilo zmenou pozadia z tohto na Yfqulienku. V piatok sme mali na pláne iba takú menšiu túru na Stredné Piecky. Um... a... ehm, akosi existujú len fotky z večera a tak iba spomeniem jednu epizódku a posuniem sa k ôsmej hodine večernej $$:-))$$. Tož, na túre už bola trochu nuda, tak som si utrhol dve steblá akejsi trávy, alebo čoho to a vrazil som si ich do dierok v klobúku. Keďže som ich predtým trochu nalomil, vyzeralo to ako tykadlá, takže som bol dokonalou imitáciou kobylky. Nuž a vzhľadom na poznámku v mojom poznámkovníku "nadržaná kobylka", môžete si predstaviť čo som asi tak predvádzal $$:-i$$. Najprv som oprel Dupiho a potom som utekal za Ivkou, tá sa však stihla ukryť $$:-i$$. No... tak to by asi bolo všetko k tomuto $$:-))$$ Každopádne večer... večer prišiel na radu chlast. Áno už zase. Je to smutné, ale je to tak. Čo je najhoršie - nasadili sa najťažšie kalibre - chlastacie človeče a chlastací Janif. Ja som sa, ako obvykle, držal dosť dlho bokom, ale napokon som musel nahradiť Kaja v človeče. Našťastie som utŕžil iba tri mini vodky, takže pohoda $$:-))$$. Ničmenej, Yfqa (podgurážená ôsmimi panákmi borovičky s vetvičkou) neustále dobiedzala aby som si išiel zatancovať a človeku je ľúto neustále odmietať svoju najmilšiu virtuálnu dcéru $$:-))$$. Každopádne netrvalo dlho, kým sa situácia ukľudnila a ja som mohol ísť s kľudom spať $$:-)$$. Majo si vyprosuje $$green$$double twist nipples$$/font$$ od Kolda, ktorý z toho jednoducho nemôže a totálne sa kosí. Majo už dostal vytúžený $$violet$$double twist nipples$$/font$$ a teraz chladí. A ešte jedna imho veľmi pekná fotka. Veď som na nej ja $$:-i$$ UPDATE: Vdaka sikovnemu ujovi Dupimu tu mame skvelu mobilnu fotku nadrzanej kobylky (sice to tam moc nevidiet, ale darovanemu konovi...)

10 komentárov:

  1. - to, ze si sa so svojim mozgom dohodol, ma velmi tesi :)) ..ale cudujem sa, ze si taku peknucku fotku vymenil.. :) (aj ked za moju zivotne najkrajsiu fote)
    - fotky su len z vecera asi preto, ze nikto nepovazoval za potrebne vziat na turu aspon jeden fotak ;) ale fotilo sa aspon mobilmi :)
    - je velka skoda, ze z tej tvojej \"nadrzanej kobylky\" nie je ziadna fotka :) ..alebo je ?
    - 1. gramaticke okienko: nie ôsmymi ale ôsmimi; 2. fakt ich bolo osem ? nejako sa mi to teraz nezda :) ; 3. mozes byt rad, ze si vyuzil jedinecnu prilezitost, ked sa mi vynimocne chcelo tancovat ;) ; 4. spat si siel tusim okolo druhej v noci :))
    - ta fotka musi byt pekna - ved sme na nej my ;) ..som celkom rada, ze si tam z tohto vecera nedal viac fotiek ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. - pozerat sa na to kazdy den a zbytocne si to pripominat? nemam zaujem :-)
    - dufam ze sa ku mne tie mobilne fote dostanu :D
    - 1. opravene; 2. ty si tvrdila, ze 7 a Koldo, ze 8; 3. ty mozes byt rada, ze ta mam natolko rad, ze sa ti podarilo ma prehovorit :D 4. ako obvykle :D
    - viac fotiek som sem nedal kvoli sebe :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. - ty nemas mobilne fote ?? ved Majo ich mal na HDD, tak by mali byt aj na tom DVD.. lepsie sa kukni ;)
    - kvoli sebe ? tomu celkom nerozumiem :) ale moze to byt tym, ze si ich skoro vsetky fotil => nie si na nich ty ;) mysli mi to ? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ufff....osmy vecer na Dedinkach....
    -Skoro som zabudol, ze to boli Stredne Piecky :). Mam na tie kopceky blbu pamat. Pred nadrzanou kobylkou sa tazko bezi. Ved aj Ivka to ledva zvladla :D (ten jej beh nikdy nezabudnem :D). A btw, k tomu to fakt este nebolo vsetko :P. A teraz si presne nepamatam, co si so mnou v lese robil.Ale myslim, ze som cural pri strome, alebo co...AAaaaa jimi uchyl :D , ale nedal som sa :P.
    -...nasadili sa najťažšie kalibre – chlastacie človeče a chlastací Janif a chlastaci JIMI :D. To sa ti uplne hodi, kedze to bol tvoj zivotny vykon, hehe.
    -eeee...double twist nipples? Ak by sa dalo, popieral by som to este doteraz, ak by neboli dokazy. Boze, ako taka kravina moze niekoho napadnut... :(
    -Celkovo den (aj vecer :) hodnotim na jednotku :). Taky uz dlho nebol
    ---------------------------------------------------------
    Yfq@ >>>
    -A druha zivotne najkrajsia je s melonikom :D. To hej, na fotak som zabudol ako ja, tak aj janco a v neposlednom rade aj koldo :)... Ano, aj koldo tam mal svoj fotak :).
    -1,2,3,4 vsetko je pravda :)
    -ako sa kukam na fote z vecera, tak mate obaja pravdu :). Jimiho, ani teba ani mna som este tak rozdivocenych nevidel :))).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dupi >>>
    - fotka s melonikom ? som na nej aj ja ?? fuu.. na nic take si nespominam :)
    - Koldo tam mal fotak ? myslis ten v mobile ? :))
    - ..a mna uz ani taku rozdivocenu vidiet nebudes ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Yfq@:
    Akoze co sa tyka ci si dala 8 alebo 7. JE JASNE ZE SI DALA 8. Lebo si to poriadne nepamatas. Okrem toho KOLDO ma na take veci NENORMALNU PAMAT

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Janco:
    ok, vzdavam sa :) ale pamatam si vsetko.. len zrovna panaky nepocitam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já bych si toho apdejtu málem ani nevšimla.. to by byla véliká škoda :-i :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. onlinka >>> Tak to by bola velka skoda nevidiet nadrzanu kobylku jimiho :D :D :D.
    Yfq@ >>> Napodobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Yfq@ >>> Za kazdu prezitu sekundu vten vecer ti dakujeeeeem :)))))

    OdpovedaťOdstrániť