streda 2. novembra 2005

Uz to zacina

Bude priemer, nebude?Uplynuli dalsie dva slnecne dni v mojom zamracenom zivote. Vcera som si po dlhych 10 mesiacoch zasoferoval, lebo otec uznal, ze kedze budem soferovat do Novych Zamkov (aspon dufam, ze budem a vobec dufam ze tam pojdem aj keby som nesoferoval) co je cca 100 kilakov od nasho mileho paneloveho domceku, tak by som si to mohol raz za cas skusit aspon na 2,3 ci piatich kilometroch v Bratislave. (Uf, dlha veta, co? $$:-))$$) Isli sme ku segre, lebo bola uplne nadrzana na Carcassonne. A ani sa jej nedivim. Tak sme si my traja surodenci zahrali do sytosti. Chudak Lucy zakazdym prehrala, lebo sme sa jej s Betty vtierali do miest. Ale co, ma byt agresivnejsia $$:P$$. Teraz niekedy su to vlastne 4 roky co mam vodicak. Takze 4 roky bez nehody... pomaly viac ako na bicykli $$:-))$$. Nuz a dnes bola opat skola. Zla vec. Pisomka z Robotiky. Este horsia vec. Ale na druhu stranu bol super ping-pong, co je naprosto najsamnajviacnajlepsia vec. Vlastne az taka dobra vec to neni, ale neviete si predstavit ake to je vyhrat lopticku proti Viktorovi $$:-))$$. Inak na Dynamike Procesov, u Evicky (a.k.a. Ing. Miklovicovej, PhD.) sme robili posledne zo zadani... nabuduce uz dostaneme projekt a uz nebudem moct byt prvy $$:-($$, $$:-))$$. Kedze som po DP nemal do coho pichnut, isiel som s Viktorom do jedalne, robit si srandu z tamojsej stravy. Dnes sa Viktor tesil, lebo kedze bol vcera sviatok, nemohli pouzit vcerajsie zvysky. Mali nejake cestoviny s divnou omackou a podivnou hydinou $$:-))$$. Vymyslel som super joke: Jeden sa pyta druheho: "Co mas zajtra na obed?" Druhy odpoveda: "Tyzdenny prehlad zaliaty omackou." a Viktor to nasledne vylepsil na "Tyzdenny prehlad zaliaty vcerajsou omackou." $$:-))$$ Potom zacala ta cast semestra co nemam moc rad - pisomky. Najprv mi naladu zdvihlo to ze pisomka je to len za 10 bodov a nasledne mi naladu zdvihlo to, ze priemer za nu je 3 body. Takze ako povedal jeden chalan "ta nula co dostanem nebude az taka zla" $$:-))$$. A doma... doma ma cakalo dalsie z vianocnych prekvapeni - Carcassonne Prinzezna a Drak $$8-D$$, tretie a zatial posledne z rozsireni. To sa bude hraaaat $$:-))$$.

4 komentáre:

  1. neznášam, ako ti tu všetko pri prejazde myšou mení farbu, bliká, bledne, stmavuje, rozširuje, ... och joj. ešte by to chcelo nejakého drsného smajla.. ~oĐ mecheche. to mi dobre nevyšlo.. ale šak čo..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ale sak o to ideeeee :D Svet je farebny, nie ciernobiely (vysvetlite toto niekto ZuSke :-i), predco nevyuzit potencial oka, ktore zvlada cca tych 32bitov farieb ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no ale uznej, ze i BW ma neco do sebe, jiste tajemno...;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tu prvu vetu som pochopila nahodou uz po druhom precitani ;))

    OdpovedaťOdstrániť