utorok 8. novembra 2005

Zeby zase utorok?

No neke...Dopredu vam vravim ze sa mi dnes nechcelo blogovat... ale na druhej strane som blognut chcel... so mnou je to tazke $$:-))$$. Takze co sme to dnes mali... hm, este by som mohol napisat, ze som pokrocil s projektom. Urcite vas to vsetkych nesmierne zaujima $$:-))$$. Takze sa mi to podarilo upravit aj pre nelinearny system (aj ked som to musel trosku okaslat... taka vec ze namiesto od 0 po 1 to ide o 1 po 0..) a aj pre system s astatizmom. No proste fasa vec. Dnes som si bol v studovni objednat casaky, kde by o tej metode mohlo byt popisaneho trosku viac... uvidime. Nuz a inak bola taka vec, ze Robotika. Ved to poznate... Robot odmietajuci plnit nase prikazy... klasika. Nasledne hodinka ping-pongu, pricom sme sa s Viktorom strasne nasmiali na ping-pongu slepcov, ale myslim ze o tom som pisal uz minule... alebo mam zase deja vue... so mnou to je tazke $$:-))$$. Potom sme preberali este slepecky hokej so slepymi rozhodcami... to by bola haluz $$8-D$$. A nasledne zase gcc. Strasne som sa pokazil. Uz mi nerobi problemy programovat v linuxe. Akoze naprogramoval som casovac a pisal som to so slovami "to nebude fungovat". Kompiloval som to so slovami "to nebude fungovat". Spustal som to so slovami "to nebude fungovat". A napokon to fungovalo. Divna vec. Hm... potom... potom som isiel plavat. Zase liter patsto za hodinku. Taka pohodicka. Len keby tam nebolo 40 ludi... to by bolo lepsie. A este keby z tych 40 nebolo 20 napevno pripevnenych pri krajoch. Ja viem, som na rocny. Toz... so mnou to je tazke $$:-))$$.

10 komentárov:

  1. Zaujimavy clanok....Fakt si ho pisal ty :o) ??? Mne sa zda byt taky iny, ako by si to nebol ty. mozno mam blby den ci co :). Idem asi chrapat.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no já nevim, ale zdá se mi, Jimi, že je to s tebou těžký :-i taky jdu asi spát :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dupi: Mozno som mal blby den ja ;-) A spat az o jedenastej?

    Leňulka: Gratulujem ;-) Vyhrala si prvu cenu (este porozmyslam aky fyzicky dotyk to bude) - tvoj komentar ma poradove cislo 1000 :-) A spat az o 2:20??? :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nááhodou.. spát jsem šla už ve tři čtvrtě :-i další věc je, kdy se mi podařilo usnout.. :D ale jsem velice ráda, že jsem byla vzhůru a mohla udělat ten jubilejní komentář ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dufam, ze tie komentare si nepocital ty ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Yfq@: samozrejme ze ja... mas nejaky problem s mojou matematikou? :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  7. blaznis ?? keby som mala o trosku viac volneho casu, tak ti to aj prekontrolujem, ale kedze mi chybaju tri minutky, tak to radsej necham tak ;)
    to si vazne pocital ? este stale dufam, ze len zartujes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......... Preco ona????? Takze ja som mal 999 komentar??? Kua, kebyze to viem :D ....

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hmmmmmmmmm............. :o) ..... NEEEEEE

    OdpovedaťOdstrániť