nedeľa 13. novembra 2005

Foteckyyyy

no konecne $$:-))$$Po niekolkych tyzdnoch vam opat mozem poskytnut nejake fotecky, na ktore ste urcite veeeelmi zvedavi $$;-)$$. $$OBR60883$$ tuto vec sa podarilo vypestovat Lucy, pekne ze? $$OBR60888$$ hadka medzi zenskym osadenstvom takmer prerastla v ozbrojeny konflikt $$:-i$$ $$OBR60885$$ sampano... ja ako sofer mam kofoluuu $$8-D$$ $$OBR60880$$ Toz, to je Betty, nejaka vesela, co myslite? $$:-))$$ $$OBR60881$$ Particka Carcassonnu $$OBR60889$$ Takuto peknu torticku si Betty vyrobila $$;-)$$. Clovek by nepovedal ze gastanove pyre chuti tak vynikajuco $$8-D$$ $$OBR60882$$ Preco by si oslavenkyna neposkakala na fitlopte (btw taku podobnu vec by som mal dostat na Vianoce $$:-i$$) $$OBR60886$$ zacal som si trosku zutulnovat zivotne prostredie, takze k SETI@Home certifikatu, mojim sloganom a plagatu Katky Koscovej, prvej slovenskej SuperStar, pribudol rozmlateny mp3 prehravac, ktory mi bude navzdy pripominat osudny den 28.8.2005 $$;-)$$. To Danae Vision je z handricky na okuliare... tie mam vlastne tiez "vdaka" tej nehode $$:-)$$ $$OBR60887$$ Detail uchytenia prehravacu... fakt genialne inzinierske riesenie $$;-)$$ $$OBR60884$$ neviem ci som vam uz ukazoval tohto opico-hrocha, ale keby nieco je to lev... z Happy Mealu... a ma na sebe stuzku zo stuzkovej a narcis zo dna narcisov No a na zaver to co mam teraz na mojej Windowsackej ploske... Od Dediniek do Ivkinej a Kirsovej oslavy som tam mal svoju fotku s Ivkou a potom so Zuzu a teraz toto: $$OBR60890$$ Maggie rulezzz $$8-D$$ Inak ta zle vlepena minca (lepsie to spravit neviem $$:-i$$) je navrh zadnej strany slovenskej jedno eurovky. Hlasovat mozete tu: Narodna Banka Slovenska, ja osobne som poslal jednu SMS a trikrat som zahlasoval na webe a mama poslala 2 SMSky $$:-))$$. Bratislavsky hrad je najlepsiii $$;-)$$

8 komentárov:

  1. nice foto pri tom carcassone, tvaris sa tam nejak divno..nebodaj bol ten kolacik taky zly?????

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nabudúce musíme fotky najprv spolu prekonzultovať než uverejníš takéto nevhodné, chápeš brácho?! :P Ale tortička je pekná, že? A bola aj dobrá, ak by niekto pochyboval :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vidim, ze ste drtili Carcassonne v plnej parade. Btw, nehoda sa ti stala 27.8.2005 nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzu: Nie, to si vymodlujem dobru kartu ;-)
    Segra: Ani omylom, ziadna cenzura nebude :P
    Dupi: Detailista... den hore dole :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. co presne se s tim prehravacem stalo, krome toho, ze je znicenej? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no trosku pokosil asfalt, rovnako ako moj ksicht :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kubo, myslím, že budeme musieť regulovať typ a množstvo fotiek, ktoré tu uverejníš. Mimochodom, nejde o cenzúru, ale o metodické usmerňovanie mladého neskúseného človeka, ktorý ešte presne nevie, čo je a čo nie je vhodné pre okolité prostredie.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten môj frajer je teda pako, že?

    OdpovedaťOdstrániť