pondelok 1. mája 2006

Nuda

Alebo... ale nie, fakt nuda.Taketo blognutia nemam rad. Ani taketo obdobia. Ani taketo blognutia o takychto obdobiach. A hla, uz pisem stvrtu vetu. To by snad na trapny uvod stacilo a teraz k veci. Hm... keby bolo k akej veci. Ale nieto ziadnej veci ku ktorej by mohlo byt. Poslednych par dni prsalo, myslim stvrtok poobede az dnes rano. To znamena ziadny bicykel, pretoze taky masochista este nie som. V piatok som bol sam doma, co bola dobra vec, lebo ma konecne nikto neotravoval $$:-i$$. Nuz... tak co som vlastne robil... hmm... napisal som si 11 stran do mojho bullshitu, podarilo sa mi objavit taku kompresiu StarGate, ze pri neviditelnej strate kvality (fakt to nepoznat, ani trosku) zmestim celych 10 serii SG (desiata sa bude vysielat v USA toto leto) na 9 DVD. A to sa oplati! $$:-))$$. Inak vcera vecer som vymyslel skvelu blogovinu o tom aky som nedospely, ale nic si z toho nepamatam... takze vasa smola $$:P$$. Uff... hmm... nech zmykam svoje mozgove zavity ako chcem uz z nich asi nic nevytlacim... pocasie sa umudrilo, tak zase prevetram Denisa... P.S.: Fialke Phoebe sa dari velmi dobre, budem vam ju musiet raz ukazat... kym este zije $$:-))$$

12 komentárov:

  1. To jsi objevil ten kodek, co dokáže dvouhodinovej film zkomprimovat na 50 MB, ne? :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nuda je subjektivni, to co je pro jednoho nuda, muze druhe bavit:]]

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je zajímavé. Já vůbec nemám pocit, že bych se nudil a stejně nemám ponětí, co na blog psát :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty si taký génius, toto je úplne skvelá blogovina, plná napätia, no proste som ohromená!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No čo, dobre som pochopila Tvoje nedelné výčitky?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kubo, toto sa Ti fakt vydarilo. Urobil som kopiu a sirim to po celom Internete. Odvsadial mi chodia ohromne ohlasy a vsetci by Ta chceli spoznat osobne. Momentalne si asi najcitanejsi blogger v Galaxii. Len tak dalej.

    Ozaj, o com si to vlastne pisal ? Snad nio o vcerajsom fiasku v Carcassone ?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Incik: Eh? :-)) Nie, iba som zvuk skresal z 224 na 96, odstranil som uvodne a zaverecne titulky a video som zmensil z 900 na 640 kbps (pri nepatrnom znizeni rozlisenia, takze to nepoznat) :-)

    Clips&Spins: Nepopieratelne :-))

    Staon: No vidis :-))

    ségra & Ty: Vylezte mi na hrb

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nahodou, ten uvod me rozesmal uplne perfektne :D ( a na hrb me neposilej, tam uz se nevejdu :P :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Musim povedat, ze vazne nejako upada tvoja kreatorska cinnost...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jouuu Jimi.Xce to docastny "lock" :). Ak ked mnohi budu proti, skus si dat oddych. Potom budu pribudat temy jedna radost. A potom si mozes z nich vyberat. A nie kazdu temu rozpisovat, pricom niektore su trosku pohorsie :).
    Peace & Enjoy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Z celej tejto blogoviny je najlepší kec od JA :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nechcem, aby to vyzeralo, ze som nejakym sposobom zaujaty, ale podla mna ma segra fakt vynikajuce prispevky. Len nech jej ten optimizmus a radost o zivota vydrzia co najdlhsie. :-))

    Kubo, dakujem za Tvoj odkaz, ale ak Ti obaja so segrou vylezeme na hrb, tak by Ta to pri Tvojej rachitickej postave mohlo dost tvrdo poznacit. Takze to radsej nebudemem riskovat.

    OdpovedaťOdstrániť