pondelok 29. mája 2006

Máte tri hydry.

Prvú musíte odkopnúť, druhú pohladiť a tú tretiu? Tú tretiu rozdrtiť!Hydra prvá O tej som písal už minule. Teraz vás len obšťastním výsledkom. Dvojka. Konkrétne 83,5 boda, jeden z mojich najlepších výsledkov. Zo 100 celkových bodov sa 60 týkalo praxe a 40 teórie. Zo 60 praktických som mal 65 a zo 40 teoretických som nadobudol 18,5... to o niečom značí. O čom? No predsa, že teória smrdí. Hydra druhá RSTP pod vedením prof. Ing. Veselého. Veselé to bolo až sme sa za bruchá chytali... ale nie, vážne. Dovolil nám vyrobiť si stranový ťahák. Naplácal som tam nejaké blafy vo štvrtok večer a v piatok ráno ma tato zaviezol na skúšku (v stredu som male akési zažívacie problémy a obedu sa akosi chcelo (4x!) von...). Zadaniu som napriek očakávaniam rozumel, dve otázky som mal kompletne na ťaháku, pričom dve by mi aj vlastne mali stačiť... no uvidíme. Hydra tretia Záverečný projekt. Bakalárska práca. Bullshit. Stres. Nečakal som, že môj, za účelom humoru, predpokladaný plán - rozdrtiť komisiu faktami - bude skutočne fungovať a že ho dokonca aj predvediem. Stres. Prezentácia. Dvadsaťdva slajdov vytvorených medzi StarGate a Back To The Future. Stres. Hodnotenie vedúcej projektu - 97/100. Vraj som bol aktívny. Stres opadá. Hodnotenie oponenta - 89/100. Otázky, pripomienky. Stres. Stres. Stres. Celkom som to uhral, Ing. Korosi mi fakt helfol. Chcem ho ako oponenta znovu. Stres. Predseda komisie prof. Ing. Kozák PhD. sa zamotáva do svojej otázky, ani stres netuší čo chce povedať. Stres. Vychádzam von, nech sa dohodnú na známke. Vchádzam dovnútra. Stres. Že jednotka. Stres? Pri totálnom odchode mi ešte predseda hovorí, že neverí že jeden z regulátorov (jeho obľúbená metóda) by mal také zlé výsledky. Bozám ho. Jednotka. Moja druhá na FEI. Takže je to jasné. Praktické veci zvládam veľmi veľmi veľmi dobre. Teoretické... hm... škoda hovoriť. P.S.: Tak by ma zaujímalo, že čo si o sebe myslí taký prof. Ing. Jurišica Csc. keď mi dá z Robotiky, ktorej som venoval viac času ako bakalárke, len 39 bodov...

4 komentáre:

  1. bolo by zaujímavé poslať adresu na tvoj blog niektorým tvojim vyučujúcim :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. konečne po dlhom čase dobrá fotka! Len by ma zaujímalo kam si dal tie baculaté líčka!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne osobne by nevadilo, keby si konecne uvedomili co si o nich vlastne myslime...
    a ty si sa konecne naucila komentovat :-) Takto sa mi to paci... A k tej fotke... nuz.. ked uz teraz nie som pekny, tak sa musim chvalit aspon zaslou krasou ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kubo, ty nie ze by si uz nebol taky pekny, ale ty uz pomaly ani nie si. O chvilu budes celkom priesvitny. Skus sa niekdy najest. :-)))

    OdpovedaťOdstrániť