pondelok 18. júla 2005

Zaciname nudlit

Aneb at zije GayCon$$OBR41269$$
(no mali by ste silu zobudit toto nevinne stvorenie? $$:-))$$)

Piatok zacal Scarlettinou a Mirkovou prednaskou o zvieratkach v SG. Vzhladom na to ze Scarlett byla little mimo (resp ze toho zrovna moc nevedela) prednasky sa zhostil prevazne Mirek_SG1.
$$OBR41252$$

Kedze po pol hodine povedal vsetko co mohol, prednaska zacala znovu. Takze ludia ktory zmeskali (napr. spiaca ZuSka $$;-)$$) zaciatok o nic neprisli. Je fakt skvele ako to vie Mirek vsetko okecat.

Nasledovala navsteva Penny Marketu, pac zasoby sa prudko zmensovali a neni nad supermarket. Mno... supermarket... je to velke asi ako nas byt a vnutri je pravidelne 150 ludi a funguju az 2 pokladne $$:-))$$. Ako doma $$:-))$$.

Hlavne ZuSka, Incik a Reaver nakupili hoooodne nudli, takze sme mohli vyrobit branu:
$$OBR56330$$

$$OBR41254$$

$$OBR41255$$
(nudlova brana s jablkovou IRIS $$:-i$$)

A taktiez dve nudlove veze.
$$OBR41261$$

Tym sa zacalo znudlovavat takmer vsetko. Od Pana Prstenov (Pan Nudli: Spolocenstvo Nudle, Dve Nudle, Navrat nudloveho krale) az po StarGate:Atlantis (SG:Nudlantis, s hlavnymi postavami Major John Nudleppard, Dr. Radek Nudlenka a Dr. Rodney McNudle). Tak vznikla aj hlaska "Nemam rad slova co se nedaj znudlit."

ZuSka bola tej lasky, ze vyrobila Nudlove menu, ktore bolo nasledne vycapene na dvere:
$$OBR56331$$

Nudleni sa pokusil zastavit Reaver, ked povedal: "Dost bylo nudli." ale nasledne sa rozpovedal o com inom nez o nudlich. $$:-))$$

O nieco neskor som skocil na SG:Jukebox 2, pretoze ZuSka ktora absolvovala aj cast prvu sa nad tym rozplivala a mala pravdu - bolo to fakt super. Po Jukeboxe bola prednaska o MacGyverovi, ktora bola dost chaba vzhladom na to ze to boli vlastne len dlhe pasaze z epizod a este k tomu po anglicky. V kine, kde sa program konal, som bol oboznameny s napismi na zachodoch, ten prvy by som este chapal, ten druhy uz moc nie...
$$OBR41264$$

$$OBR41265$$

Ked sme sa vratili na cimru, zacala ZuSka vyuzivat svoj kreativny talent a vyrobila zo svojej plastenky kondom... ehm, posudte sami:
$$OBR41266$$

$$OBR41267$$

$$OBR41268$$

Kedze sme zistilli ze v nudlingu (premenovavanie veci so zakladom v slove "nudle") je obrovsky potencial, zacali sme seriozne uvazovat nad natocenim vlastneho FanFilmu - SG:Nudlantis - 8 a 1/2 nudle. Nudling sa postupom casu zvrhol v "kompostaci"
$$OBR41263$$

Kompostace znamenala peklo pre vedlajsiu triedu, ktora bola obohatena o plagaty... check it out:
$$OBR56332$$

$$OBR56333$$


Kedze sa zvysok osadenstva vytratil a Petroit vytiahol svoje tenisaky, trochu sme to tam uklidili, zrusili verejny kompost a zacali hrat futbal. Po tych 3 dnoch nic nerobenia a mizernom spanku to bol pekny zaberak, ale nekonecna zabava to bola tiez $$yes$$.

Ked sa zvysok osadenstva zase navratil, pokracovali sme v kompostaci... nebudem vas tymi hlaskami unavovat, ale boli fakt genialne $$:-))$$.

1 komentár: