streda 20. júla 2005

Oddychovy den

Aneb jak se Henry opravdu nastvalPiatok zacal naprosto skvele - dlhym spankom. Neboli ziadne prednasky, vonku bolo fakt hnusne a spankovy deficit velky. Avsak... hlad udrel tiez. Takze sme prvych niekolko hodin len tak kompostili a potom som s Petroitom vyrazil na pizzu. Namiii, prve teple jedlo po x dnoch. Co na tom ze to bola ta tzv. polotovarova pizza za dvojnasobnu cenu, za aku ju dostanete v obchode.

O nieco neskor sme vyrazili na zaverecny jukebox, ktory bol zo vsetkych najlepsi. Pekne som pozaskrtaval klipy, ktore sa mi pacili, tak ako ostatni, a potom sme sa odfotili pred branou.
$$OBR41313$$

Neskor sme isli do obchodu. Nic zvlastne okrem toho ze ZuSka objavila DiDo. Nieco naprosto uzasne.
$$OBR41315$$
Vznikla tym, po nudlovej a GayConackej manii tretia a posledna mania - DiDo mania. Zrazu musel kazdy mat DiDo a hlavne takmer na kazdu vetu sa odpovedalo "Jdi do..." $$:-))$$.

Opat sme si zahrali futbal a zasli sme na SG Hlasky, part one, pricom ZuSka, Petroit a Jack sa aktivne zucastnili sutaze. Nasledne program pokracoval dlho ocakavanym Fanfilmom - Stárgejt:Time Rider. Uprimne povedane, film ma nesmierne sklamal... obsahoval vela vtipny hlasok a narazok, parodickych prvkov a skvele efekty, o hudbe nehovoriac... ale ten pribeh... to cim sa clenovia Production IMproved ohanali na prednaske o fanfilmoch obecne prave IM(proved $$:-i$$) chybalo. Skoda... ten film mal obrovsky potencial a po 35 minutach (kolko trval, ani o sekundu naviac) zostala cloveku na jazyku myslienka: "A kde to ma koniec, vazeni?"

Henryho totalne nasrdilo prave to, ze obecenstvo si doslova vydupalo Frodovu nohu a odmenilo ju nasobne vacsim potleskom ako "jeho" filmocek... $$:-))$$, tak mu treba $$:P$$.

Zostali sme aj na dabovanu verziu jednej z najnovsich epizod, ale stalo to za houby a bolo to totalne bez emocii... proste hnus $$sick$$, tak sme vypadli.

Viaceri sa stazovali ze maju malo fotiek, tak sa zacalo hromadne fotit... ked hromadne tak hromadne:
$$OBR41316$$

$$OBR41318$$

$$OBR41319$$

$$OBR41322$$

$$OBR41324$$

$$OBR41321$$

$$OBR41323$$

The last but not least:
$$OBR56335$$

Dorazili sme sa tym, ze sme isli na Hlasky, part two a tri zaverecne epizody Atlantisu.

1 komentár:

  1. dobra,menim nazor-ten kondom klidne,ale ten udesnej vycenenj ksicht sis opravdu mohl odpustit :DDD

    OdpovedaťOdstrániť