štvrtok 28. júla 2005

Dedinky, den druhy

Kratka (dlha) turaKedze bol stvrtok (a nasledne skore piatkove rano) dost preflamovany vstavalo sa par minut po jedenastej (resp. ja som vstaval par minut po jedenastej, neviem ako ostatni, najma teda osoby, ktore sa este v piatok o 01:00 vystatovali ze o siedmej idu do obchodu). Naplanovana bola uvodna, kratucka, dvojhodinova tura na Geravy a spat po inej ceste.

Radsej ani nebudem hovorit o tom ze som mal obycajne tenisky za 450 Sk z obchodneho domu Ruzinov a my sme si to stradali priamo cez potok (a to sme chodili ako idioti zlava do prava a sprava do lava..., aby sme co najviac mohli poskakat do vody $$:-i$$). Kupodivu moje nozky zostali naprosto suche a na Geravach sme si dali pauzu.

Volajake deticky tam ficali na volejbale, a pravdu povediac islo im to este horsie ako mne $$:-i$$ takze ked padol od ich ?dozorkyne? (no proste zenska viac-menej v nasom veku, ktora ich mala na starosti) navrh aby sme sa pridali, nevahal som ani sekundu. Tak som si po 8 mesiacoch opat zahral volej.

Podla neskorsich zisteni sa tu niekde dohodol Janco s Ivkou ze na dalsi den pojdu do Dobsinskej ladovej jaskyne.

Zrejme sme vyzerali prilis zdravo, lebo ktosi inteligentny (nechcem ukazovat prstom a naviac ani neviem kto to bol) si zmyslel ze sme slapali este malo a tak si to musime predlzit. Z dvojhodinovky sa stala 5 hodinovka ale rozhodne to stalo za to. Videli sme nadhernu sceneriu s zeleznicnym mostom a zelenou riekou (az sa mi dostanu fotky, tak vam to ukazem $$;-)$$).

//Tu sa musim ospravedlnit, lebo mam v zosite poznamku "drevo" a netusim co to znamena $$:-i$$ asi sa rubalo drevo alebo co ja viem $$:-))$$ //

//Dalsia poznamka je "asi carcassonne" co pravdepodobne znamena ze sme nieco robili a ja neviem co... ono tie poznamky som pisal asi dva dni po tom co sa to udialo takze je vam to dufam jasne $$:-))$$ //

K veceru sme sa dali do opekania fajneho maska (od slova maso, t.j. to kvoli comu zabijame dobytok) od Kirsovej mamy. Chutilo vynikajuco a vzhladom na to ze zvysny dvaja clenovia trojky zacali verejne diskutovat o zajtrajsom vylete do jaskyne, ihned som sa k nim pridal, because vylehovat cely den v chate som fakt nechcel.

Popri tom ako sa opekalo zbehla Ivka a JaKo pre pivco a kofolku a ako sme sa my ostatni dozvedeli o par dni neskor - vychutnali si pri tom nanuk... ej bystu toto vediet idem s nimi $$:-i$$. Ked sme vsetko zjedli a opat nieco malo popili, zhodnotili sme ze je vhodny cas na spanok, vzhladom na zajtrajsie plany.

4 komentáre:

  1. tak koukám, že nejsem jediná, kdo si napíše nějakou událost heslem a pak doma zjistí, že o půlce z nich nemá ponětí kde se vzaly a co můžou naznačovat.. :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A to mi pri tych poznamkach este traja dalsi ludia radili ze co tam mam napisat, lebo som si nepamatal :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fakt som nechapal, ako mozes prejst taky teren len s teniskami za par stovak (inac myslel som, ze Mileticka Rulezzz :).
    Poznamky >>> aka vyhovorka, ze 2 dni potom. Ked si s nami davas vinko, tazko sa potom pisu poznamky.
    Naozaj musim pochvalit Kirsovu mamu. Mesko geianle napacovala. A chutilo este lepsie ako malo. Som zvedavy, co napises na den 3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som viac zvedavy ze co ja napisem na den tri :D

    OdpovedaťOdstrániť