sobota 16. júla 2005

Zaciname kompostit

Aneb Mirkova zpoved a Frodova noha Druhy den zacal naprosto neprekonatelne - Reaverovou prednaskou o Tok'roch. Aj ked na nacviku, ktory sa konal predtym sme sa nasmiali viac - v "scenari" prednasky boli take veci ako "Nemel jsem co delat a zjistil jsem ze SG trva celkove 7" $$:-))$$. Pripadne Reaver mal v plane dat si bublaninu a vsetko kecanie nechat na Mmmm-m.

Napokon bublanina bola iba na zaciatku a prednaska dopadla uspesne.
$$OBR41097$$

Po prednaske o Tok'roch a po Mirkovej prednaske o zbraniach a vyzbroji SG-1 sa Mirek little zpraskal $$:-i$$ a zacal si u Reavera vylievat srdce a Reaver to szm natocil na kameru $$;-)$$. Tak vznikla Zpoved Mirka_SG1. Na dlhu dobu zdroj vtipnych hlasok, medziinym "To uz si ani nezasukam... natoz nejakej vztah" pripadne najopakovanejsia: "...a pak si pustim porno" a este aj jedna zverejnena SMS od nejakej Mirkovej holky "Mmmm, jako bys tu byl", ktora bola zaujimava hlavne ked sa v miestnosti objavil Mmmm $$:-))$$. (variacie Mmmm, jako by tu byl, Mmmm, jeste ze tu neni, Mmmm, uz aby tu byl)

Potom nasledoval bud to abstak od kompjutra alebo od bajku, pretoze mi bolo doooost zle... a mozno to bolo nedostatkom spanku. Uz som zacal uvazovat nad tym ze si niekde vysomrujem paralen, alebo ibuprofen, ale nastastie to preslo, takze mi bolo potom fajn.

Tu niekde Henry vyslovil pamatnu vetu: "Ja vim, ze jsem neco jako SuperStar, ale taky by si me ten kreten nemusel furt fotit."
$$OBR41262$$

O nieco neskor nasledoval prvy fanfilm tohto GateConu a to konkretne SG:Animated, od Apophisa, ktoreho docela poznam z SG-webu. Poviem vam ze uz dlho som sa tak dobre nepobavil na filme $$:-))$$. Je to robene na sposob SouthParku, cize ziadna extra animacia, ale je to dost vesele a zasmeje sa na tom aj ten, kto zrovna SG neoblubuje.

Potom bola na programe prednaska o SG Fanfilmoch vseobecne. Kolko sa ich uz natocilo, kto je najlepsi, kto na nich pracuje v CR a tak... Prednasajuci Dave O'Neill si na podium pozval skupinu Production IMproved aby povedali nieco o svojich fanfilmoch (Stárgejt: Nasazení Týmu 8,5 a Stárgejt: Time Rider). Ked dopovedali, tak bol pusteny najlepsi fanfilm vsetkych cias od cloveka s nickom Maty. Fanfilm Frodova Noha je nieco naprosto neprekonatelne a okrem ineho aj nepochopitelne... ale zarucene sa smial aj ten najvacsi skeptik $$:-))$$.

Ked poviem ze Maty ma 13 rokov a vo filme chybali akekolvek efekty, ci uz zvukove alebo vizualne, tak si domyslite ze ako to asi tak vyzeralo $$:-))$$.

Na zakoncenie dna sa udial Nudle Feast. On totiz Reaver ma rad cinske polievky, ale surove. Cize v podstate len tie slize, cesky nudle. Nakecal na to aj Zusku a Incika a tak vsetci traja nudlili $$:-))$$. To ze je z toho neskutocny bordel ani nemusim spominat $$:-i$$. ZuSka vyrobila Nudle Menu, kde bolo vsetko z nudli. A tak skoncil druhy den GateConu.

2 komentáre:

  1. hele ale dyť egypt byl až někde na konci,ne??

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hmm, dík že jste zmínily o Frodově noze, a nebylo to až tolik kritické...

    OdpovedaťOdstrániť