štvrtok 9. novembra 2006

Ako získať americké víza

a Jimiho Sieň Slávy™Ako získať americké víza Je to veľmi jednoduché. Pripravte si nasledovné veci: Sfalšovaný pozývací list, ktorý obsahuje miesto a čas vášho pobytu v USA. Stačiť bude aj nejaké to univerzitné mestečko, ako napríklad Princeton. A stačiť taktiež bude, ak bude vaša fingovaná návšteva trvať 5 dní. Ďalej potrebujete potvrdenie o zaplatení poplatku 100$. Vyplňte si potrebné formuláre, ktoré nájdete na stránke veľvyslanectva a priložte fotografiu 5x5cm. Pozor, nesmie byť staršia ako 6 mesiacov a nesmie byť už niekde použitá. Či sa za použitie pokladá aj náhrada za toaletný papier sa nikde nepíše. Keď toto všetko máte, objednajte sa na nejaký pekný a milý termín na ambasádu, kvôli osobnému pohovoru. Po tom, čo vás dvakrát prešacujú, vezmú vám mp3 prehrávač, mobil, baterky, nožnice a iné "nebezpečné" veci, dostanete sa do čakárne. Aspoň, že tam majú teplo a bezpečnostné kamery. U jednej milej tetušky odovzdáte všetky tlačivá a potvrdenie o zaplatení poplatku. Onedlho si vás zavolá američan hovoriaci po slovensky a opýta sa vás dve vety. Je úplne jedno, čo odpoviete, lebo nerozumie. O 40 minút dostanete toto: Jimiho Sieň Slávy™ Ešte to síce nie je dokončené, lebo som si furt nezohnal červenú fixku, ale základ vám môžem odprezentovať už teraz. Moji najobľúbenejší ľudkovia sú tu: Ešte tam nie sú všetci moji obľúbený ľudkovia, ale je ich tam drvivá väčšina $$:-))$$.

7 komentárov:

  1. Ze expiration Date 7.11.2016. Tak jimi....see you soon (o 10 rokov :P)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. PS :)>>> Kedze mam v robote FAKT na PRT monitor, pretoze nedokaze rozlisit medzi ciernou, hnedou a silnomodrou, tak na tych fotkac skoro nic nevidim :(. Kuknem, ked pridem domov :P.
    Btw, typujem 6x :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ségra: ty alebo JA? :D Alebo J.A.? :D Teba mam v svojom srdci ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vidím, že vydávání víz v ČR a SR se neliší. :-) Nedávno potřebovala vízum má sestřička... krom toho, že ten Američan nebyl schopen vyslovit její jméno, tak těžce nerozumněl, co mu odpovídá. :-)

    OdpovedaťOdstrániť