pondelok 13. februára 2006

Zeny...

...nam bol cert dlzen."Tak kam ideme najprv?" opytal sa otec, ked sme smerovali k Avionu. Na plane bola totiz aj cesta do Hornbachu. "Kde je ti to lepsie. Mne je to jedno," odvetila mama. Chvilu som uvazoval a potom mi to docvaklo. "Si si vedomy, ze preco ti dala na vyber?" zacal som svoju uvahu prezentovat verejne. "Pretoze kamkolvek pojdes, bude to zle." Mama sa prezradila svojim hlasnym smiechom. Je to jasne, zenam nevyhoviete. Nikto presne nevie co si myslia, dokonca ani ony same. Mimochodom, segra sa rozhodla zverejnit svoje basnicky na www.basnicky.sk tak sa tam pozrite a ked uvidite nejaku basen od Anuket tak jej slahnite jednotku. Zasluzi si to a potesi sa $$;-)$$.

7 komentárov:

  1. Ne, problém je v tom, že vše děláte špatně! ;-)))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. náhodou.. já myslim, že člověk většinou ví, co chce, ale neví, jak toho dosáhnout.. ;) (a ono taky stát se legálně milionářem dá zabrat :-i :DD)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No jimi, by si bol prekvapeny, kolko zien vie co xce :))) Alebo mam stastie na ne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. onlinka: Omyl :-) Pretoze keby niekto vedel co chce, tak by sme nemali problem zvany "zmysel zivota" ;-)
    Dupi: Omyl :-) Ony si len MYSLIA ze vedia co chcu :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja úplne súhlasím s Helenou. Keby ste všetko robili tak ako chceme my, ušetrili by ste nám aj sebe kopu problémov. Takže myslím že tá chyba je niekde na vašej strane:-))))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moja frajerka zas vie co chce,alebo kam chce ist,ale rozhodnut necha mna ,a ked netrafim jej nevyslovene zelanie tak je pruser.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ségra: ale sak my sme tiez len ludia (aj ked VY si to nemyslite :-)) ) :D
    Viktor: No PRESNE na toto som narazal :-)))

    OdpovedaťOdstrániť