utorok 7. februára 2006

Nothing's happening

absolutely nothingPre tych anglicky menej zdatnych - nic sa nedeje / vobec nic. Asi som sa vycerpal tou zmenou dizajnu, ale akosi sa mi nechce nic robit. Vysledky z robotiky stale neviem a tak rozmyslam ci je lepsia sladka nevedomost, alebo kruta realita. Mobil mam nabity uz deviaty den a stale je baterka plna. Funny, vsakze? Vcera som chcel ist odviest bicykel do servisu, ze nech mi na nom spravia zimnu udrzbu. Cloveka potesi, ked zisti ze sa nezabudol bicyklovat, avsak uz ho tolko nepotesi, ked zisti ze je v pondelok zatvorene. Ale co, sice mi trosku odmrzli ruky, ale aspon som sa pobicykloval (po presne 115-tich dnoch). A ako na potvoru dnes snezi, takze ktovie kedy sa tam dostanem opat. No a inak som cital Harryho Pottera a Fenixov Rad. Nechapem ako sa moze ta kniha zdat nudna (zdravim Jogi $$;-)$$ ), podla mna je super. Hm... jaaj a pozeral som SuperStar. Neviem ci si myslite spravne, ale ano - mam song So mnou môžeš rátať. Tato pesnicka nie je lepsia ako Kym vies snivat, ale celkom ujde. Uz len cakam 40 komentarov $$:-))$$.

12 komentárov:

  1. Vsak daj mi sekundu a hned ta budem prezvanat :))) a baterka bude hned off :P ... Okolo teba je asi nejaka aura, ktora dobija baterie :))). Lenze ked v okoli nabijas, tak sa musis aj nejak sam vybijat...Bacha na to kaamo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. neposles mi na mail tu pisnicku ze superstar???? :-i :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pocuj Jimi, som myslel ze ti nevinadam za farby na srtanke. ALE MUSIM, TO CO MA ZNAMENAT TATO FORMa, AKOZE UPLNE ZLE. ALE ASPON VIEM ZE SI TO STAALE TY.....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fuuha, to bol najdlhsi komentar co som napisala :-)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. juuuuj....no suhlasim s jancom...toto zlte a hnede nie dobree :-)))) inac to je fajn...
    harryho necitam, takze neviem posudit a superstar nepozeram, ale pesnicku som uz pocula a vobec sa mi nepaci..ta minulorocna ma po asi 20 pocutiach aj chytila, ale u tejto to asi nehrozii..
    a s tym mobilom, no podla mna mas ty par hodine vypadky pamate a nepamatas sa,ze si ho medzitym nabil...takze ziaden zazrak sa nedeje...na to aby som tomu uverila potrebujem dokazy!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To čumíš brácho, že odkiaľ Ti píšem!!! Inak tie farby sú fakt trochu divoké, v nedeľu to vyzeralo lepšie. Inak Fénixov rád je najsamnajviacnajlepší:))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Inak je fajn každú vetu začínať inak.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No dobre decka, ospravedlnujem sa, to bol len taky pokus, snad sa vam tato verzia paci viac :-)
    Segra: Inak podla adresy to vypada ze je to cez t-mobile-ove GRPS...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. som netušila, že si taký bystrý

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Co? Nieco som zmeskal s tymi farbami? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nerikam ze je nudna .... jenom je misty takova nezajimava ! :D

    OdpovedaťOdstrániť