pondelok 16. augusta 2004

Návšteva jazera

Je nuda moje druhé meno?

Keďže bolo teplo a 10km od domu mám jazero, plavky mám tiež, bicykel jak by smet (ako sa toto píše? :-)) tak prečo nezažiť niečo iné ako len sedenie pri PC?

Nasadol som na bike, prešiel vyššie zmienených 10km, hodil som sa do vody a ihneď som zistil prečo sa všetci ostatný sušia vonku - predvčerajší dážď a nočný studený vietor (šmejdi rakúsky :-í) spôsobili ochladenie vody na úroveň grónskeho pobrežia. Tváril som sa že voda je v pohode, ale keď mi začali stáť aj chlpy na dlani, bolo mi jasné že buď nahodím tempo Iana Thorpa alebo umrznem... rozhodol som sa pre Iana, ale s mojou skvelou (anti)športovou postavou som to zvládal tak 3 tempá a potom som doslova vyflusol... tak som to ešte nejak dotiahol k brehu a vyliezol som von...

Vonku však bolo straaašne teplo, tak mi na um prišla kacírska myšlienka - ísť sa schladiť do vody :-)) Povedal som si: "Chlapče, leto je len raz do roka, treba to využiť." a tak som sa opäť mrazil... :-))

Po druhý raz som tú istú chybu neurobil a tak som radšej mrzol ako by som mal simulovať olympijského víťaza :-)) Vo vode som vydržal ešte kratšie ako v prvom pokuse a keď už mi bolo vonku zasa príliš teplo, radšej som to zabalil a išiel domov aby som sa o tento zážitok s vami podelil :-))

(btw: je v blogu nejaký limit? lebo ak to takto pôjde ďalej, tak o mesiac bude mať môj blog asi 100MB :P )

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára