nedeľa 29. augusta 2004

Film... mam... pozriem :-)

A co uvidim? Normalny skvost kinematografie :-))))

Pri filme ktory som dnes rano zhliadol vyzera Matrix ako nizkorozpoctova parodia na Sci-Fi :-)

I, Robot, so skvelym nametom od Isaaca Asimova, zakladatela modernej Vedecko-fantastickej literatury a s nemenej skvelym Willom Smithom v hlavnej ulohe nie je len dalsi americky brak ako bol napriklad Den potom.

Od zaciatku az do konca je divak v totalnom napati, nite sa rozplietaju nebezpecne pomaly a napriek tomu sa nenudite :-) V hromade akcie, humoru a efektov vobec nezanika pribeh, ba prave naopak, vynika :-)

Na tento film som bol obzvlast zvedavy, pretoze namet uz bol raz spracovany s Robinom Williamsom (netusim ako sa to volalo ale ten film bol v celku dobry) ale to bola len taka lahka rodinna komedia a toto je proste unikat :-))) Kedysi som dokonca cital jednu Sci-Fi sagu od Asimova a tam sa vyskytuje robot z tohto filmu, proste haluz :-)))

Takze si urcite pozrite I, Robot, neolutujete :-)

5 komentárov:

  1. Nazdárek :o)) No nevim ten film sem neviděl - určitě si ho stáhnu, ale viděl si někdy film Kontakt? Jestli ano tak pochybuju, že bys mohl říci, že tento je lepší.. i když uznávám písemné zpracování Kontaktu bylo ještě asi stokrát lepší než ten film, ale i tak - zatím jedno z nejlepších sci-fo co sem kdy viděl :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No Kontakt ma nieco do seba, to je fakt, ma to aj fajnu zapletku a je tam aj to napatie aj humor... ale co sa tyka efektov tak moc nevynika :-))
    Netvrdim ze to nie je vynimocny film :-) Ale jednoducho tento I, Robot sa mi pacil viac :-)) Kazdy mame iny vkus :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak hodnotíš kvalitní sci-fi nebo efekty? To je zásadní otázka!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ku kazdemu Sci-Fi filmu neodmyslitelne patria efekty, bez efektov je Sci-Fi iba rozpravka pre dospelych :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hehe tak v tom případě Star-trek rulezz... :o)))

    OdpovedaťOdstrániť