pondelok 19. decembra 2005

Vianoce sa blizia

a nezastavi ich ani Allah $$:-))$$V uvode chcem upozornit mojich arabskych citatelov, ze tym Allahom som nemyslel nic zle $$;-)$$, $$:-i$$. Ako som nacrtol v nadpise - Vianoce sa blizia. A to priam nezadrzatelne. Ani sa nenadejeme a uz budu Vianoce 2006... avsak este predtym nas cakaju tie tohtorocne. Pripravy ficia na 100%, vsade sa pecie, upratuje a tak... a dnes dokonca aj nasnezilo... necakane $$:-))$$. $$OBR68038$$ $$OBR68040$$ $$OBR68041$$ A ked dorazila segra zacali sme mazat kolaciky... $$OBR68042$$ $$OBR68043$$ (niektori s inteligentnym vyrazom...) $$OBR68044$$ (zatial co ini s este inteligentnejsim $$:-))$$) $$OBR68045$$ (ale ze to vyzera pekne, co? $$shifty$$) $$OBR68047$$ (tatuldovi milacikovia $$:-))$$) $$OBR68048$$ (a klobasky sa pekne susia $$;-)$$) V najblizsich dnoch ocakavajte rozsiahlejsiu dokumentaciu nasich Vianoc... teda ak to stihnem do 26.12. rano $$:-i$$.

6 komentárov:

  1. kdyztak ti s drobnym sebezaprenim uvolnim svoje pc :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta druha fotka je uuuplne nice, ked vidim tie kolaciky, uz si predstavujem ako sa ich cez vianoce prejem..mnam mnam

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ZuSka: Vezmem Flicku ako rukojemnika :-i
    Zuzu: A keby si ju videla vo full size... a nechcela si nahodou chudnut? :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zas to chudnutie netreba prehanat....vianoce su vynimka..vsak kolaciky su mnam mnam...ale jasne,ze ich budem papat s mierou...nech sa ma potom v januari nezlaknes.. :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. urcite sa ta nezlaknem, tebe pristane kazde kilecko ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. baby, čo ste to urobili z mojim bráškom? Nejak pri vás mäkne a stáva sa z neho lichotník! Ale zase za tým bývalým cynikom mi nie je ľúto, lebo niekedy to naozaj preháňal.:)

    OdpovedaťOdstrániť