nedeľa 11. decembra 2005

Ako som sa rozhodol?

Spravne ci nespravne?Urcite ste zaznamenali megalomansky pocet prispevkov v tomto clanku. Tak som sa po kratkej debate s Yfqou rozhodol opytat sa ludu, ze ci som ta rozhodol spravne. Ci tie komentare mali nejaku hodnotu alebo boli fakt len ucelove v tom ze nejaki dvaja ludia (podotykam ze Yfq@ a Dupi $$:-i$$) sa rozhodli prekonat nejaky bezvyznamny rekord, co sa im mimochodom podarilo a az o par dni na to som ich bezvyhradne stopol. Len pripominam ze to moje rozhodnutie bolo zastavit spamovanie tym najsilnejsim co blogger ma k dispozicii a to je mazanie komentarov. A este pripominam, ze k takemu niecomu som sa skutocne nikdy znizit nechcel, ale bol som donuteny $$;-)$$ P.S.: Kedze som si spomenul ze volajako naposledy hlasovanie nefungovalo, tak ak mate svoj nazor a chcete sa on podelit, tak napiste do komentarov, nebojte sa, tie nezmazem... ak neprekrocia istu hranicu $$;-)$$ (a na chvilu zabudnite na nejaky protest, lebo toto je fakt dolezite)

5 komentárov:

  1. Kuurna preco mi nejde hlasovat? nuz neva...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nuz mozno mazat si nemusel, ale pravdou je ze by bolo nefer kebyze dakto vyhlasi, ze PRAVE TEN PRISPEVOK MA NAJVIAC KOMENTAROV.
    Inac viem ako si to myslel, tiez som WebMasta a tiez niekedy mazem prispevky, hlavne ak ludia testuhu, ze ako pekne sa mi zalamuju odkazy a podobne kraviny.
    Moj hlas som dal dostredu, kedze podla mna si to predsalen mohol nechat tak....sak oni sa vyblaznia.... :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne osobne se to nelibilo, mohli si "pokecat" kdekoliv jinde, docela mi to previklavalo rozhodnuti mit tvoje komentare ve ctecce. Jo, bloncka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podla mna to bolo tiez spravne, vykecat sa mozu aj niekde inde, tu nech pisu komentare k veci...ked je takych k veci vela to neva, ale ked su to len take keci, to sa mi ani citat nechce...dalasom prvu moznost,ale nejde mi hlasovat...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Len som chcel este povedat, ze nikoho som k odpovedi nenavadzal :D

    Janco: Si predstav aku mam dilemu, ze ktory prispevok dat do Jimiho knihy rekordov ako najkomentovanejsi :D
    ZuSka: Mala si nieco povedat, stopol by som to skor ;-) A tou blonckou narazas na co? :D
    Zuzu: Svata pravda :-)

    OdpovedaťOdstrániť